Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Hawk Plus Gözlük Camları Kalitesiz

Mahmut
02 Ağustos 2024 17:06

Hawk Plus gözlük camları...
Eşim adına aldığımız numaralı gözlüğün camları Hawk Plus ve kaplamaları baştan sona problem.
Kısaca anlatmak gerekirse, henüz gözlüğü alalı 5-6 ay oldu fakat bize Garanti kartı diye verilen bir kart dışında hiçbir bilgilendirici kullanım kılavuzu veya garanti şartlarını anlatan belge verilmedi. Geçtiğimiz günlerde tatil için Gaziantep'e gittiğimde gözlüğü çocukların zarar vermemesi için kutusuna koyup, araç içerisinde bıraktık. Sonrasında bütün kaplamaları bozuldu. Şimdi camlarda görüntü çok kötü duruma geldi. Optikçiye gittiğimizde kullanıcı hatası denildi ve incelemeye gönderilse de olumsuz rapor gelir diye eklendi. Buna rağmen yarı ücreti olan 1500 TL'yi siz karşılayın diğer yarısını da biz karşılayalım dendi. İşin ilginci firmanın sitesinde iletişim numarası olmadığı gibi garanti şartları da sitelerinde yer almıyor. Kısacası Hawk Plus'ın böyle bir kalitesizliğini bilseydim kesinlikle satın almazdım. Almak isteyenler camların garanti şartlarını mutlaka yazılı olarak istesinler.

Buna benzer sorunu ben de yaşıyorum misine montajı esnasında camdan çapak atma şeklinde çatlama olmuş Ancak camın garantisi olmadığı için verdiğim 12 bin liranın karşılığı hizmeti alamıyorum sadece cam için 12 bin lira verdim

Erbil sonuçtan hiç memnun değil

Hawk Gözlükte Beklenmedik Sorunlar Ve Olumsuz Yanıt

02 Kasım 2024 11:49
Hawk Gözlükte Beklenmedik Sorunlar Ve Olumsuz Yanıt
Fazilet sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 16:31
Hawk Eyewear Hawk Marka Gözlük Satış Sonrası Hizmet Eksikliği