Nurullah sonuçtan çok memnun

Havit Yanlış Adrese Kargolanan Akıllı Saat Ve Garanti Sorunu

16 Ekim 2024 18:08
Nurullah'ın Teşekkür Mesajı
“Saati M9030 Pro modeli ile değişim yaptılar. Teşekkürler”

Mart 2023 tarihinde Şok market 'ten, el yıkaması gibi su temaslarına dayanıklı olduğu için aldığım Havit-M9030 model akıllı saatim, üst tuşun çalışmaması ve dokunmatiğin algılamaması gibi arızalar sebebiyle değişim, hatta üst model değişim talebi ile Cyn Bilişim olan resmi garanti servisine 14 Eylül 2024 tarihinde gönderdim. Bugün itibarıyla saati göndereli 1 ayı geçti ve servisin 0850 346 02 96 numaralı telefon numarasından Hülya Hanım ile görüşmemde saatin ulaşmadığını, tamir edilip edilmediğini sorduğumda, saatin tamir edilmediğini, kullanıcı hatası kaynaklı sıvı teması olduğunu söylediler. "İmkansız, el yıkama harici saate yağmur suyu dahi değmemiştir ki IPX7 sertifikalı saatten bahsediyoruz." Bu sebepten 29 Eylül itibarıyla saatin tarafıma gönderildiğini belirtti. Tekrar saatin ulaşmadığını söyledim, sistemden kontrol etmesini istedim. Yarım saat sonra aramamı istedi ve yarım saat sonra aradığımda, saati yanlış adrese kargoladıklarını, tekrar saati yanlış kargoladıkları kişiden isteyip bana göndereceklerini söylediler. Üstelik değişimi bırak, tamir bile edilmemiş saati. Ben ise bu şekilde ürünü kabul etmediğimi, benim hatamdan kaynaklanmayan sebep ile saati yanlış kişiye gönderip 20 iş günü tamir süresinin dolduğunu, başka bir kişinin eline geçmiş saati istemediğimi, saatin üst model ile değişimini istediğimi tekrar belirttim. Özel bilgilerimin, telefon numara kayıtlarımın olduğu saat nasıl olur da yanlış kişiye gönderilir anlamak mümkün değil. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

30 Ekim 2024 09:57
Havit Yanlış Adrese Kargolanan Akıllı Saat Ve Garanti Sorunu

Saati M9030 Pro modeli ile değişim yaptılar. Teşekkürler

18 Aralık 2024 16:35
Havit Akıllı Saat: Nezaketsiz Hizmet Ve Çözüm Eksikliği

Fatih
21 Nisan 2024 23:21
Şok Market, Havit Marka Saat Hk
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Akıllı Saatin Şarj Sorunu Ve İlgisiz Teknik Servis

Arif