Halide
03 Mart 2024 19:17

03.03.2024 tarihinde saat 07.45'te Konya-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşuna binmek üzere havalimanına geldiğimde, kadın görevliniz bavullarımı incelemeden sadece gözüyle işaret ederek karşıdaki bölüme yönlendirdi. Güvenlik görevlisine bavullarımın neden uçak bagajına alınmadığını sorduğumda, 'Gerek duymamışlar' yanıtını aldım. Uçağın biniş noktasına vardığımda, bir görevli beni Havaş yetkilisi M***** Bey'e yönlendirdi. M***** Bey, bavullarımın yarısının uçak bagajına alınabileceğini, el bagajı olarak kabul edilemeyeceğini azarlar bir şekilde ifade etti. Check-in işlemlerimi yaptırdığımı ve personelin bavullarımı almadığını anlattığımda, M***** Bey o kadın görevliyi çağırıp durumu sordu. Ancak görevli inkar ederek 'Kesinlikle bu şekilde alamayız' diyerek beni yalanladı. M***** Bey de personele destek vererek, 15 kg bagaj hakkım olmasına rağmen diğer iki bagajımı göndermedi ve üstüne 300 TL bagaj ücreti talep etti. Neden ceza kesildiğini ve neden bu şekilde rencide edildiğimi anlamak istiyorum. Kamera kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum.

Sema sonuçtan hiç memnun değil

Havaş Bagaj Karmaşası Ve Mağduriyet: Havalimanında Kalan Bavullar Ve Kırık Tekerler

18 Aralık 2024 23:32
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Berrak
14 Nisan 2024 20:39
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
29 Ocak 01:39

Maşallah
11 Temmuz 2024 15:13
Medine-Adana Uçuşunda Valiz Sorunu Ve Havaş Yetkililerinin İlgisizliği
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
25 Şubat 2024 14:17