Hattuşa Vacation Thermal Club Havuzlu Ev Vaadiyle Mağduriyet Yaşadık!

Hattuşa Vacation Thermal Club Havuzlu Ev Vaadiyle Mağduriyet Yaşadık!
28 Ağustos 2024 13:52

Bizim 2+1 yalımız vardı, 4 sene önce İkra Evler havuzlu olacak dediler. Bize sattılar, üstüne de para aldılar. İki sene sonra havuz izni yok, havuz da yok dediler. Geri 2+1 yalımızı her sene geri istedik. Eski olan tarihlere maalesef mümkün değil deniliyor. Başka bir şey al, bir çuval daha para ver diyorlar, olur ama eskisi satıldı, yer yok. İkra havuzlu diye para aldık ama havuz yok, fazla verilen o para da gitti. Vermiş olsak da o zamanki para belki verilir deniliyor. Mahkemeye git ama masrafı alacağından çok gibi konuşmalar. Geri dönüşü yok imzadan sonra, verilen sözler yerine gelmiyor, fazla verdiğimiz paraya da su iç otur gibi tavır.

28 Ağustos 2024 13:36

2+1 Yalidan, ikra havuzlu diye aldık üstüne de 4 sene önce pra verdik. Havuzlu İkra yapılmadı, Biz havuzlu yapılmadığını öğrendiğimiz günden beri ve bu sene de geri dönüş istedik 2+1 yalıya ve verdiğimiz parayı bu günkü değerini istedik verilmedi. Gerekçe olarak 2+1 de yerimiz yok olsa da üstüne bir daha para vermeniz lazım deniliyor. Neden? Yeni bir şey satarken verilen sözler yerine getirilmediğinde sattığınız havuzlu İkra yapılmayınca suçlusu alan insan mi oluyor. Hattuşa yaptığı yanlısı daha çok para alarak mi özürdiliyor müsterisinden? Ben alırken havuzu olmazsa almam, havuzu verip tahta yığıntısına gitmem dedim. Abi yapılacak aynı resimlerdeki digi denildi üstüne para verdim aldım. Havuz nerede ikrada? Neden yine o ara verip havuzlu yere geçmem gerekiyor. Verilen paralar yetmedimi daha ne isteniyor?

29 Ağustos 2024 09:36 (Şikayetten 19 saat sonra)
Bora
Bora
29 Ağustos 2024 10:22

Merhaba Hattuşa şikayet bölümü. Siz bu cevabi şikayet edenede, memnun olana da yolluyorsunuz. Mağdurlar Üyelerin yazısını okumadan. Bu bizim va Hattuşa üyeleri için yapılan saygısızlık diye nitelendirmeli bence. Tek seçenek Mehmet Alibey bunu okuyup değerlendirmeli elemanları ona göre seçmeli ve eğitmeli diye düşünüyorum. Lütfen bize Mehmet Ali beye nasıl ulaşacağımızı yazın

Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 01:58
Melike sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 00:05

20 Ekim 2024 01:36
Nursen sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Devre Mülkü Kimseye Sormadan Devre Tatile Çeviriyorlar

13 Ekim 2023 15:45
Hacker sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 02:38
Vaat Edilen Tatil Hakları Ve Devre Mülk Sorunu