Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Termal Otel Üyelik Sistemi

17 Temmuz 2024 17:49

14 Temmuz 2024 tarihinde, Hattuşa Vacation Termal Club otele, 2 gece 3 gün konaklama hediyesi ile beraber tanıtıma davet edildik. Tanıtımda yemek ikramı, çocukların havuzu kullanmaları, sınırsız kahve çay ikramları ile akşama kadar ağırlandık. Tanıtım sonucunda satışı yapılan üyelik kısmına geldik. Saatler süren beraberlikte defalarca ikna olduğumuz, defalarca da vazgeçtiğimiz anlar oldu. Her kabul etmediğimiz anda fiyat daha da düşürüldü, ödeme yöntemleri kolaylaştırıldı. Bizim ödeme zorluğunun haricinde aklımıza takılan sisteme dahil olmanın doğru bir karar olup olmayışıydı. Bu tereddütte kaldığınız her an fiyatı daha da düşürerek teklifin ne kadar cazip olduğuna ikna ettiler. Günün sonunda maalesef teklifi kabul ederek üyelik satın aldık. Birkaç kere telefon üzerinden araştırma yapmaya çalıştığım anda telefon kullanmam engellendi. Boşluğuma gelip telefonu bıraktım. Saygısızlık yapmak istemedim karşımdaki insana. Bugüne gelince Tüketici Hakları kanunu gereği satın almış olduğum üründen vazgeçip üyeliğimi iptal etmek istediğimi beyan ettiğimde bana bunun mümkün olmadığı iletildi. Üstelik üyelik iptalini gerçekleştirecek birimle görüştürülmedim. Sadece yüz yüze görüşüyorlarmış. Ben İstanbul'dayım, otel Edremit'te. Bunun mümkün olmadığını söylediğim halde yardımcı olmak bir yana, yardımcı olmayı bile istemediler. Sistemi çok iyi oturtmuşlar. Yüzlerce şikayet var. Herkes yasal hakkını kullanıp bir şekilde yaptığı hatadan dönmüş. Bizim için de öyle olacak ama keşke bu kadar zaman kaybettirmeseler, zorlaştırmasalar. En can sıkıcı tarafı da, üyelik iptal etmek için benden talep ettikleri 100.000 TL'yi talep etmeleri.

Ben fırsatını bulup, altına girmiş manipülasyondan kurtulabilseydim internette yazılanları görebilirdim. Yazılsın okunsun ki insanlar bu hataya düşmesin. Edremit'in her sokağında dağıtılan davetiyelerin ne kadar tehlikeli olduğunu biz birbirimize anlatalım. Zamanım olsa ben de broşür bastırıp tüm insanlara şu şikayet var sitesindeki yorumları dağıtırdım. Gerçek bir hizmet olur.

Umuyorum ki sorun kısa sürede çözülür. Ki insanlıkla olmayacağını anladım.

18 Temmuz 2024 09:31 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Misafirimiz, Sizden gelen geri bildirimi aldık ve yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Misafirlerimizin memnuniyeti, işimizin merkezinde yer alır ve size daha iyi hizmet sunabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya kararlıyız. Davetimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Size sunulan davetin amacını açıklamak isteriz. Bu davet, sizi tatil fırsatlarımız hakkında bilgilendirmek ve sizi ağırlamak için özel bir fırsat sunma amacını taşıyor. Ziyaretiniz sırasında, size hediye tatil fırsatı formu sunuluyor ve bu tatili belirtilen zaman diliminde kullanabileceğiniz bilgisi aktarılıyor. Herhangi bir sorunuz veya yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa, lütfen bizimle iletişime geçin. Size en iyi deneyimi sunmak için buradayız. Saygılarımızla, Hattuşa Vacation Thermal Club

22 Temmuz 2024 15:18

Benim yazdıklarımla tamamen alakasız olarak vermiş olduğunuz cevap geçersizdir. Telefon konuşmalarınızı da aynı şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Tüketici haklarımda sabit olan 14 gün içerisinde cayma hakkımı kullanmama müsaade etmediğiniz için, hakkımı hukuki yollarla arıyorum. Bugün tarafınıza noter huzurunda hazırlattığım ihtarname gönderildi. Yasal süreç başlatıldı. Herkesin dediği gibi, insanların zamanı ve tahammülü olmamasından yararlanarak sisteminizi bu şekilde devam ettirmeye çalışıyorsunuz. İnsani bir şekilde uzlaşma sağlamadığınız için, bu Zorlu yolu tercih ettiğiniz için ben de bundan sonraki süreci sizin için elimden geldiğince zorlaştıracağım. Sizin dağıttığınız broşürler gibi benim de hazırladığım broşürler olacak.

22 Temmuz 2024 15:48
Hattuşa Vacation Termal Otel Üyelik Sistemi

Yasal süreç başlatıldı. Noterde ihtarname gönderildi. Yasal hakkım olan cayma hakkını engellemeye çalıştıkları için, hukuki yollarla hakkımı kullanıyorum. İstedikleri şey uğraşmadan teslim olmanız.

Yorumlar (6)

Batuhan

Zeynep Hanım şikayeti yazmanızın üstünden bir aydan fazla zaman geçmiş bir gelişme oldu mu acaba?

Tuğba

Bizde maalesef böyle bir hataya düştük. İptal için nasıl bit yol izlediniz bilgilendirir misiniz?

Nejla

14 gün cayma hakkınız var. Ben de devre tatil satın aldım. Hattuşa kaldığım için ertesi gün üyelik iptali ve geri iade için dilekçe verdim. Önce ısrar ettiler, neden, yapmayın,50 bin tl niz yanar dedi. Yanarsa yansın dedim. Aslında öyle bir şey yok. Müşterileri korkutup 14 günü geçirmeye çalışıyorlar. Pazartesi günü de noterden ihtarname çekeceğim. İnşallah 9 taksitle aldığım 200 bin tl mi geri alırım. Umarım buna benzer bir şeyle karşılaşmayız bir daha

Zeynep

Sizin için de üzüldüm Nejla Hanım. Ben bugün ihtarnameyi gönderdim. Siz de geciktirmeyin bence. Hiçbir işe yaramaz dediler bana telefonda. Dinleyip yapmasaydım bu seferde beyanımı reddedip 14 gün süresi doldu diyeceklerdi. Olabildiğince yazalım ki, herkese ulaşabilelim

Erdem

Hattuşa pişmanlıktır👎👎

Kesinlikle

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
09 Ocak 2024 17:22

Fatma
27 Aralık 2023 18:18
Şehnaz sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Sözleşme Feshi Ve Ödemenin İadesi

Şehnaz