Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Termal Sarayın İlgisizliği

20 Haziran 2024 02:16

2018 senesinde ailem devremülk satın aldı. Daha sonrasında bize yıllık aidat çıkarıldı ve bu aidatı ödememek için aldığınız devremülkü büyütür iseniz aidat vs ödemeyeceksiniz dendi ayrıca ücretsiz tatil hediye edildi. Biz kendimiz maddi sıkıntıya girmeyi göze alarak bir şekilde ödedik. Ve aldığımız devremülkü satabileceğimiz de söylendi. Fakat şimdi kimse ilgilenmiyor. Bugün hediye tatil hakkında bilgi almak için aradığımda ise personeliniz dönüş sağlayacağım dedi 5 saat sonra kendim tekrardan arayarak öğrenmek istedim fakat muhatap olarak kimseyi bulamadım. Ve personelin hakareti de cabası. Arkadaşlarım Hattuşa Termal saraya tatile geldiler bizim için de bilgi almak istediler ve aidat ödenirse kalınacağı söylendi. Böyle bir saçma sistem daha görmedim. Gerekli mercilere şikayet edeceğimi bildirir ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

21 Haziran 2024 09:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (5)

Evren

Yıldat yok denildi, şimdi yıldat ödemek zorundasınız deniliyor. Hukuki süreçlerden bir şey elde edebilir miyiz? Bilemiyorum... Açılan davalar varsa müdahil olabiliriz

Şeyda

Biz şu an davalığıyız hatta 20 Ocak'ta duruşmamız var. Hc aidat ödemeden bir avukat ile görüşüp dava açablrsnz benim avukatım bu konuda bayağı iyi

Nuray

Yıldat var hem de başka bir otel de her şey dahil kalınacak ücret kadar alıyorlar verdiğimiz satın alma parası da boşa gitti

Şeyda

Merhabalar aynı durumdayız birlikte hareket edersek topluca bunları alt edebiliriz ama nasıl bir topluluk oluşturacgımı bilemedim mail veya no yazamıyoruz sanırım buraya.

Evren

Şeyda Hanım, beraber hareket edelim tabii, [email protected]

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Termal Otel'de Devremülk Hayal Kırıklığı

Levent
07 Mart 13:11
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Devremülk Tatil Hakkım Sürekli Oyalama Ve Kötü İletişimle Engelleniyor

Ersin
07 Ağustos 00:58
Şura sonuçtan hiç memnun değil

Şura
05 Kasım 2023 14:30