Hattuşa Termal Otel'de Hayal Kırıklığı

29 Ekim 2024 16:50

Hattuşa Hatay Erzin Termal Oteli'nde, tanıtım amaçlı hediye tatil için 3 gün 2 gece davet edildik. Hazırlanıp çıktık, merkezden alınıp yine oraya bırakılacağımızı defalarca sormama rağmen, davet edildik ve ağırlanacağımız söylendi. Çocuk olduğu için kendi aracımızla gittik, iyi ki de öyle yapmışız, yoksa yollarda mağdur olabilirdik. Açık büfe yemek ikramında bulunacaklarını söyleyip derme çatma bir yerde tabldot yemek ile ilk hayal kırıklığını yaşadık. İnandık gittik, tam bir skandal! Sabahtan akşama kadar 8 saat boyunca tesisi gezdirdiler. Sonunda da devremülk almadığımız için "müdür bey" tarafından 3 günlük tatil hediye çekimiz verilip otelden ayrıldık. İnsanları yüksek ikna kabiliyetleriyle kimine 700 bine, kimine 600 bine, bize de en son 176 bine kadar teklif ettiklerini duydum. En son eşimle hediyemizi kullanmak için oteli bize gezdiren sözde stajyer bir genç, numarasını bırakıp aradığımızda rezervasyonumuzu yapacağını söyledi. Aradık, yarım saat içinde döneceğini söyledi, fakat dönmedi. Ben geri aradım ve bize 3-4 ay sonrasına rezervasyon yapılabileceğini söyledi. Otel doluymuş, fakat biz gittiğimizde otelde kimse yoktu. Sonra tekrar aradım, şikayet edeceğimi söylemek için ama telefonlarıma bakılmıyordu.

31 Ekim 2024 10:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Şefika

Konu Çanakkale hattuşa ile ılgılı ve bu konuda cevap bekliyoruz

Şefika

Bize mayıs ayında hediye form verdiler, 5kere aradık bir kez bile geri donuş yapmadılar, samımı olmadıklarını söylenmişti

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Hatay Erzin Termal Otelinde Hayal Kırıklığı: Hediye Tatil Skandalı

28 Ekim 2024 17:33

01 Mart 2024 08:35
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Hediye Tatil Vaadi Yerine Getirilmedi, Müşteri Hizmetleri Ulaşılamıyor

07 Ağustos 2025 12:20