Haso.com.tr Haso Tarafından Alınan Notlu Risk Raporu

Haso.com.tr Haso Tarafından Alınan Notlu Risk Raporu

Haso tarafından talep edilen Notlu Risk Raporu (diğer Kisi) onayını vermek için kullanacağınız kod: 966876 B002

Bu mesajın geldiği ve adıma onay verildiğini bugün öğrendim. Hiçbir şekilde alakam yoktur. Haso.com.tr sitesine bu olayla alakam olmadığını beyan ederim. Herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğim.

21 Haziran 2024 11:00 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup; yaşadığınız durumu çözümlemek adına konu ile ilgili incelemelerimizin devam etmekte olduğunu, geri dönüş sağlayacağımızı ve geri bildirim/şikayet sürecine HASO olarak çok önem verdiğimizi belirtmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve taleplerinizi paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup; yaşadığınız durumu çözümlemek adına 21.06.2024 tarihinde sizleri aradık ancak ulaşamadık. Memnuniyetiniz bizim için çok değerli, bize ulaştığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve taleplerinizi paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

İzinsiz Notlu Risk Raporu Talebiyle Karşılaştım Mağduriyet Yaşamak İstemiyorum

Gülay
27 Haziran 2025 22:091.320

"İlgisi için markaya teşekkürler gereken açıklamayı telefon ile yaptılar"