Has-Taş Nakliyat Nakliye Eksik Eşya

16 Mart 2024 22:22

Nakliye firmasıyla evimi İzmir'den Maraş'a taşıdık; 45 bin TL'ye anlaştık. Benimle birlikte başka birinin evini de taşıdılar. Maraş'a geldiğimizde ekstra ücret talep ettiler. Ben, anlaşmanın böyle olmadığını söylediğimde 'Başkası olsa, durdururdu eşya yüklemeyi' cevabını aldım. Direndim ve ek ödeme yapmadım. Daha sonra eksik eşyalarım olduğunu fark ettim. Bir koli diğer eve yanlışlıkla gitmiş olabileceğini söylediğimde bir çözüm yolu bulamadım ve ciddiye alınmadım. Ambalajlanmayan ürünlerin tamamı zarar görmüş. Üstelik, eşyalarımı toplamak için koli getirmeyi unuttukları için kolileri almaya şahsi aracımla gitmek zorunda kaldık. Vermediğim ek ücret, eksik eşyalarla fazlasıyla benden çıkarılmıştır.

Rüya sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2025 07:10
tasima-sirketinin-sozunde-durmayan-hizmeti-ve-esyalarima-verdigi-zarar-4.jpg
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Nakliye Sonrası Ek Ücret Talebi Ve Hasarlı Eşya Teslimatı Mağduriyeti

23 Ağustos 2025 00:21

21 Aralık 2023 14:16
Egemen Nakliyat Evden Eve Nakliyat
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Aslanoğlu Evden Eve Nakliyat Kendi Firması Gelmedi Ve Fazladan Para Verdim

15 Eylül 2023 00:02
Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Anadolutur Nakliyat | İzmir Taşınma Sırasında Eşyalarım Hasar Gördü Ve Verilen Sözler Tutulmadı

26 Temmuz 2025 12:58