Happy Pet Kuaför İşini Düzgün Yapmıyor

Happy Pet Kuaför İşini Düzgün Yapmıyor
14 Mayıs 2024 10:26

Köpeğimi tıraş ettirmek için çağırdım çok pişman oldum. Hayvanlara da eziyet ediyorlar. Kullandıkları aletler steril değil, tırnak makası paslı ben kullandırtmadım. Kırparak yapıyorlar yarım yamalak.

Veterinerlikle alakalı hiçbir belgeleri yok, bir daha asla böyle bir hata yapmam kızımın can sağlığı her şeyden daha önemli. Plakayı bulursam ayrı bir şikayet daha edeceğim.

Buket
Buket
29 Eylül 2025 02:08

Arkadaşlar benim dediğim İstanbul'da gezici hizmet veren pet kuaförüydü. Diğer şehirdeki pet kuaförleri ile alakalı yazmadım onlar hakkında da bir bilgiye sahip değilim karalamak istemem

Happy
Happy

Bu işletme Balıkesir/Edremit bölgesinde bulunan ve sadece kendi salonunda hizmet veren Happy Pet Kuaför & Shop adlı işletmeyle bağlantılı değildir. Başka bölgede gezici olarak hizmet veren ve sadece isim benzerliği olan bir işletmedir.

Burak
Burak

Bu işletme Antalya Konyaaltı bölgesinde bulunan Happy pet kuaförü değildir, bu işletme İstanbul'da gezici araçla evin önünde yapan bir işletmedir

Posvital Veteriner Kliniği Mağdur Etti

18 Mayıs 2025 19:45

Has Veteriner Kliniği (Mersin) Evcil Hayvan Tıraşında Hayal Kırıklığı Ve Stresli Deneyim

29 Ocak 2025 11:22

04 Temmuz 2024 10:48