Hair Games By Emre By Mesut Tam Bir Besleme Saçı Yaptı

23 Aralık 2024 13:391.299

Eskiden tanıdığımız nasıl röfle istediğimizi bilen hair games kuaför mesut'a röfle için gittik. Hiç tanımadığımız ortağı emre onu devre dışı bırakıp kendi yapmaya çalıştı hatta saçı meç tarzı beyaza boyamaya ikna etmeye uğraştı. Mesut 'a çay kahve servisi yaptırdı. Öbür sefer saç kesimi iyi diye fiyatları çok yüksek olduğu halde sadece kesime gittik. Ortağı musallat olmasın diye röfleyi başka yerde yaptıracaktık. Tecrübesiz bir çıraktan bile kötü bir kesim yaptı, saçın her tutamı başka boyda, model diye bir şey yok, fönlü halinde bile her tutamı başka yere uçuşuyor. Tam bir besleme saçı oldu. Bunu yarı fiyata sıradan, ucuz bir yerde yaptırırdık.

Kaliteli, güzel saçı şekilsiz ve fazla kısalttı. Bazen müşteri istese bile kendine ve mesleğine saygısı olan onurlu bir esnaf sanatkar saça zarar vermeyecek seçeneği açıklamalı, onu aydınlatmalı. Böyleleri hala varken buraya gelmek hata imiş gördük. Mesleğinden bıktıysa, saçla uğraşmaya üşeniyorsa yapmasın. Dışarıda yağmur fırtına varken 'böyle kalsın, föne lüzum var mi? ' deyip müşteriyi ıslak saçla sepetlemeye çalışarak saygısız ve baştan savar tarzda davrandı. Buraya gelmek pişmanlıktır. Müşteri nasıl kaybedilir'örneği. Çok şaşırdık ve üzüldük. Şikayetçiyim.

Ayşe
9 Ocak 2025 15:55

Kendi ticari ortağına ve yaptığı işe saygı duymayıp ona gelmiş müşterinin saçını boyamaya başlayan kişi saygıdan söz etmiş. Ortağı da saçı besleme ve yoluk tavuk saçı haline getirdi ve bunun güzel olduğunu iddia etti. Önce müşteriye saygı sonra düzgün iş. Müşteriye saygı yok.

27 Haziran 2025 15:06

Ayşe Hanım Öncelikle yorumunuzdaki dilin oldukça kırıcı ve mesnetsiz olduğunu üzülerek belirtmek isteriz. Hizmetten memnun kalmadığınız bir konu varsa, bunu doğrudan ve saygılı bir şekilde iletmeniz çözüm odaklı, düzeltilebilecek yapıda olurdu. Yıllardır bu mesleğe gönül vermiş bir ekip olarak her müşterimize eşit ve özenli hizmet vermeye çalışılıyor. Röfle ya da kesim konusundaki görüşlerinizi saygıyla karşılıyoruz ancak aşağılayıcı üslubunuzu ve mesleki saygısızlığı kabul etmiyoruz. Salonda herkes birbirine yardımcı olur; ekip çalışması esas alınır. Bu tür detayların kötü niyetle büyütülmesini doğru bulmuyoruz. Burada bir ekip var, aile havasında çalışılıyor ve zaman zaman herkes birbirine destek olur—bunu bir eksiklik ya da şikayet konusu yapmak, iyi niyetli değildir.

6 Ocak 2025 18:57

Ayşe Hanım öncelikle yapılan işe saygınız olsaydı salonda bize söylerdiniz çözüm neyse gereği yapılırdı sizi vicdanen kınıyorum.

Perfect Kuaför Saçlarımı Mahvettiler!

17 Eylül 2024 22:492.040

Yaşadıklarımızı ufak bir hikaye şeklinde anlatıyorum. İlk önce koltuğa oturduğumda istediğim modeli gösterdiğimde biraz ...

1 Destek