GYM Fit Eskişehir Üyelik Süresi Hakkında Şikayet

Ayberk
14 Ocak 2024 01:15

Sadece Vega şubesi için olan üyeliğimi diğer salonlara da girmek istediğim için Deluxe olarak yükseltmek istedim. Sonrasında yaklaşık 200 günlük üyeliğimin kaldığını ve Deluxe pakete üyeliğimi yükselttiğimde sürenin 365 güne tamamlanacağını söylediler. Bu bilgiye istinaden 4 Temmuz 2023 tarihinde GYM Fit Eskişehir - Vega şubesinde 9.600 TL karşılığında üyeliği yükselttim.

Yaklaşık 2 hafta önce üyeliğimin Şubat'ta sona ereceği ve üyeliğimi uzatmayı isteyip istemediğimle ilgili bir telefon aldım. Üyeliğimi yükselttiğim sırada bana üyeliğimin tekrar 1 yıla tamamlanacağı iletilmişti; buna göre üyeliğim Temmuz ayında bitiyor olmalıydı. Bunu telefonda ilettiğimde sistemde üyeliğimin Şubat'ta bitiyormuş gibi göründüğü ve yanlarına uğrayarak kontrol etmemi istediklerini ilettiler.

Bugün şubeye görüşmeye gittiğimde üyelik yükseltmeleri esnasında sürenin uzatılması gibi bir durumun olmadığını ve işlemi gerçekleştiren arkadaşın beni yanlış bilgilendirdiğini ilettiler. Görevli arkadaş geçmişe yönelik dondurma işlemi yaparak üyeliğimi 2 ay uzatarak bana yardım etmeye çalıştı ancak genel toplamda yine de 3 aylık bir kaybım oluyor.

GYM Fit Taurusta Satın Aldığım 12 Aylık Delux Üyeliğim

14 Eylül 2023 14:52
gym-fit-taurusta-satin-aldigim-12-aylik-delux-uyeligim-1.pdf

Ceren
13 Ekim 2023 22:09
Taylan sonuçtan hiç memnun değil

Taylan
14 Haziran 2023 18:45
gymfit-ucret-geri-iadesi-1.pdf
Muhammed sonuçtan çok memnun

GYM Fit Üyelik Dondurma Sözüne Uymuyor!

Muhammed
14 Nisan 2025 18:01
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir GYM Fit Novacity Üyeliğimin Çöpe Atılması

Çiğdem