Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir GYM Fit Novacity Üyeliğimin Çöpe Atılması

Çiğdem
22 Eylül 2024 20:46

2023 yılında 1 yıllık üyeliğimi yenilediğim Eskişehir GYM Fit Novacity şubesi resepsiyon personeli, gebeliğim nedeniyle üyeliğimi dondurabileceğimi, gebelik raporumu getirmemin yeterli olduğunu söyledi. Takipli olduğum Özel Ümit Hastanesi kadın doğum uzmanından gebe olduğuma dair aldığım raporu spor tesisine götürüp teslim ettim ve üyeliğimin dondurulacağı bilgisini verdiler. 2024 yılının Mayıs ayında yaptığım doğumumdan sonra Ağustos 2024'te sporuma devam etmek istediğimde üyeliğimin dondurulmamış olduğunu ve bittiğini öğrendim. Durumla ilgili kendime yetkili bir muhatap, gerek şubeye gittiğimde, gerek telefonla aradığımda yaklaşık 5 defa ulaşmaya çalışmama rağmen bulamadım. 6. kez ulaşma girişimimde nihayet dönüş sağlandığında ise, önce raporumda kaşe olmadığını söylediler, kaşeli imzalı rapor getirdiğimden emin olduğumu, gerekirse kamera kayıtlarına bakabileceklerini belirttiğimde özel hastane raporunu kabul etmediklerini, kendilerinin yapabilecekleri bir şey olmadığını i***@gymfit.com.tr isimli mail adresine mail atmamı söylediler. Daha önce de mail attığım ama dönüş sağlanmadığını belirttiğimde ise 'Demek ki olumsuz olunca dönüş sağlamıyorlar' cevabıyla karşılaştım. 1 yıllık üyeliğimin yaklaşık 9 ayının ücretinin çöpe atılması, çözüm sunulmaması, kaale alınmamam ve bir tüketici olarak mağdur edilmem nedeniyle profesyonellikten uzak bu tesisten şikayetçiyim. Ya ücretimin geri ödenmesini ya da üyeliğimin yenilenmesini talep ediyorum.

Üyelik İptalinde Ücret İadesi Gecikiyor, Ailece Mağdur Olduk

Cüneyt
25 Ağustos 2025 19:06

GYM Fit Plaza Eskişehir Misafirimi Almadı.

İsmail
17 Mart 2024 13:34
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

GYM Fit İade Ücretini Yatırmıyor

Fatih