Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Gürgençler İPhone 14 Donma Sorunu

28 Eylül 2023 23:23

16.09.23 tarihinde Forum İstanbul Gürgençler mağazasından iPhone 14 aldım. Ürün başka bir şehirden getirildi ve 20 eylülde telefonu satın aldım. Bugün 28 Eylül ve telefonu aldığımdan beri her gün, günde birkaç defa donuyor. Forum mağazasına gittim telefonun donarken ki videolarını gösterdim bir satıcı 'yeni telefon donmaması lazım bir sorunu vardır. Servise götürün' dedi. Başka bir çalışan ise eski telefondaki bilgilerinizi yenisine aktardığınız için dönüyordur telefonu sıfırlayın düzelir dedi. Telefonu sıfırladım, yazılım güncellemelerini yaptım fakat sorun çözülmedi. Aksine her geçen gün donma sıklığı daha da artmaya başladı.

Cevahir AVM'ye gittim bu meselenin sorun olarak görülmediği, ios17 sürümünden dolayı donduğu söylendi. Telefonu alırken bir sıkıntısı olursa yenisinin verileceği söylenmişti fakat durum hiç de söyledikleri gibi olmadı. Resmen sıfır fiyatına 2. El ayarında telefon almış oldum. Normal şartlarda müşterilerin; ilk 14 gün koşulsuz şartsız ürünü iade etme hakkı vardır fakat ürünü açtığım için bu hakkımı kaybetmişim.

Yetkililerden mağduriyetimin giderilmesi amacıyla değişim veya iade talep ediyorum. Gürgençler'i ürünlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.

28 Eylül 2023 23:40

16.09.23 tarihinde Forum İstanbul Gürgençler mağazasından iPhone 14 aldım. Ürün başka bir şehirden getirildi ve 20 Eylülde telefonu satın aldım. Bugün 28 Eylül ve telefonu aldığımdan beri her gün, günde birkaç defa donuyor. Forum mağazasına gittim telefonun donarken ki videolarını gösterdim bir satıcı 'yeni telefon donmaması lazım bir sorunu vardır. Servise götürün' dedi. Başka bir çalışan ise eski telefondaki bilgilerinizi yenisine aktardığınız için dönüyordur telefonu sıfırlayın düzelir dedi. Telefonu sıfırladım, yazılım güncellemelerini yaptım Fakat sorun çözülmedi. Aksine her geçen gün donma sıklığı daha da artmaya başladı. Cevahir AVM'ye gittim bu meselenin sorun olarak görülmediği, ios17 sürümünden dolayı donduğu söylendi. Yetkili çalışana Bu sorunun geçip geçmeyeceğini sordum bilemiyorum dedi. 4-5 ay geçmesine rağmen sorun hala devam ederse ne olacak dedim o zaman teknik servise göndeririz dediler. Sıfır telefonu neden teknik servise göndereyim ben Allah aşkına? Telefonu alırken bir sıkıntısı olursa yenisinin verileceği söylenmişti fakat durum hiç de söyledikleri gibi olmadı. Resmen sıfır fiyatına 2. El ayarında telefon almış oldum. Normal şartlarda müşterilerin; ilk 14 gün koşulsuz şartsız ürünü iade etme hakkı vardır fakat ürünü açtığım için bu hakkımı kaybetmişim (! ). Açılmamış ürünün bozuk olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bu Gürgençler mağazasından ilk ve son alışverişimdi. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Yetkililerden Mağduriyetimin giderilmesi amacıyla değişim veya iade talep ediyorum. Gürgençler'i ürünlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.

25 Ekim 2023 12:48 (Şikayetten 26 gün sonra)

Asil sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 18:38
Yiğithan sonuçtan çok memnun

Yiğithan
17 Ağustos 2024 22:31
"Gürgençler Müşteri Hizmetlerinden Z*** hanım tarafıma ulaşarak gerekli tüm bilgilendirmeleri yaptı. Hem Z*** hanım hem de Ankamall mağazasında ki arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim :)"
Gürgençler Apple İPhone 15 Pro Max Tamir Sürecinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 21:13
Onur sonuçtan hiç memnun değil

İphone 14 Servisinde Yanıltıcı Arıza Tespiti

18 Mart 2025 17:23