Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Gürgençler Apple Pencil Değişimi Sorumsuzlar!

17 Şubat 2024 13:24

Ankara Ankamall AVM'de bulunan Gürgençler firmasından 10.10.2023 tarihinde hediye olarak aldığımız Apple Pencil'ın kutu açılışında ürünün hatalı olduğunu fark ettik. Ertesi gün, 11.10.2023 tarihinde ürünü Gürgençler'e geri götürdük ve ürün servise gönderildi. Servis incelemesi sonucunda üründe ciddi hatalar olduğu ve bir çözüm üretilemeyeceği belirtildi. Sunulan gerekçelerin yetersiz olduğunu düşünüyoruz. Ürün hiç kullanılmamış olmasına rağmen değişim talebimiz reddedildi. Mağazanın defolu ürünleri yeniymiş gibi paketleyip sattığına dair bir izlenim edindik. Bu durum, müşterilerin yanıltıldığı anlamına geliyor ve Gürgençler mağazasını bu bakış açısıyla değerlendiriyorum. Ürünü aldığımıza pişman olduk ve mağazanın ilgi ve alakasızlığı karşısında hayal kırıklığına uğradık. Ürün değişimini talep etmemize rağmen olumlu bir yanıt alamadık. Tüketici Hakem Heyeti'ne Gürgençler hakkında şikayette bulunduk ve dosyamızın sırasının gelmesini yaklaşık 4 aydır bekliyoruz.

18 Şubat 2024 22:03 (Şikayetten 1 gün sonra)
22 Şubat 2024 20:51

Hiç memnun değilim Kimseye bu firmayı tavsiye vermem Çok ilgisizler Çözüm odaklı değiller sadece satış yaptıktan sonra ilgi alaka sıfır kendi hatalarını kabullenmiyorlar bir daha bu tip ürünleri almam

23 Şubat 2024 13:08

Merhaba ; İletmiş olduğunuz durumu kontrol edebilmek adına iletişim bilgilerinizi rica ediyoruz. Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder, mutlu günler dileriz

23 Şubat 2024 13:37

İletişim bilgisi versem ne deşiğirki 4-5 aydır ilgisi ev alaka yok Ne değişecek ki Şimdi mi ilgileneceksiniz

09 Temmuz 2024 19:48
Gürgençler Mağaza Çalışanları Prim İçin Bozuk Cihaz Mı Satıyor?
Senanur sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 23:22
Ankamall Gürgençler Mağazası Kusurlu Ürün Satıyor Ve Değiştirmiyor
Reşat sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 08:53
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 21:28
Gürgençler Bilgilendirme Yapılmayan Ürünü Değiştirmemek