İlgin sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Mağazasında Halı Değişim Sorunu

17 Aralık 2024 17:54

Kozlu İstikbal mağazanızdan Gümüşsuyu markalı bir halı aldım. Ancak halıda sorun çıktı ve mağazaya geri götürdüm. Mağaza çalışanları, halının servis sürecinde olduğunu belirtti. Bana değişim talebi göstermeden, servisin değişim kararı alacağını düşünerek teşhirdeki halıyı verdiler. 10 gün bekledikten sonra, verilen ikinci halının faturasını istedim. Ancak, 'Biz size neden fatura verelim?' dediler. Bugün aldığım ikinci halının garantisi başladı. Bir yıl sonra bir sorun çıktığında, önceki halının faturasına dayanarak garantisinin bittiğini söyleyebilirsiniz. Elimde bir belge, bir fatura olması lazım ki her iki halının garantisi 2 yıl sürebilsin. Ama mağaza bana hiçbir belge vermiyor ve istediğimde de bu şekilde cevap veriyorlar. Zonguldak İstikbal mağazasını aradım ve mağaza müdürü ile görüştüm. Müdür, 'Hemen işinizi halledeceğim,' dedi. Ancak üzerinden 5 gün geçti ve ne bir dönüş ne de bir cevap aldım. Sorunum hiçbir şekilde çözülmedi. Bana teşhirdeki halıyı gönderin diyorlar, belki teşhirde halımız olmaz. Ama sonuçta bu askıda olan bir halı geldi. Sorunum çözülmezse Tüketici Hakları'na başvuracağımı beyan ediyorum ve ilgilenilmesini istiyorum.

17 Aralık 2024 17:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Aralık 2024 12:38

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 20:36
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Halı Teslimat Ve Servis Sürecinde Yaşadığım Sorunlar

07 Temmuz 2025 22:59

28 Nisan 2025 11:01
Yanlış Kesilen Halı Ve İlgisiz Mağaza Deneyimi
Yanlış Kesilen Halı Ve İlgisiz Mağaza Deneyimi
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 19:38

17 Ocak 2025 12:38