GS Store İade Süreci Hk

GS Store İade Süreci Hk
Fatma
11 Eylül 2024 13:241.866

Sayın yetkili,

Ben Fatma olarak, 12.08.2024 tarihinde GS Store'dan almış olduğum bir tişörtü iade etmek veya değiştirmek amacıyla mağazanıza başvurmuştum. Ancak, üzerinde etiketi ve fişi bulunan ürünü değişim için bıraktığım halde, tam bir aydır herhangi bir geri dönüş alamadım. Değişimi beklerken iade sürecimi geçirdim.

Mağazanızın yetkilileri tarafından, ürünün değişim yapılacağı ve yeni ürünün en kısa sürede temin edilip tarafıma iletilmesi sözü verilmişti. Ancak, halen ne ürünümü almış durumdayım ne de herhangi bir bilgilendirme yapılmıştır.

Şu an müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmelerde ise, ürünümün iade edilmeyeceği yönünde bilgi verilmektedir. Bu durum beni son derece mağdur etmekte olup, memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum.

Bu sebeple, yaşadığım bu sorunun çözümü için mağazanızın gerekli aksiyonu almasını ve ürünümü en kısa sürede bana ulaştırmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağımı ve gerekli yasal işlemleri başlatacağımı belirtmek isterim. İadesini talep ediyorum.

Gerekli işlemlerin en kısa sürede sonuçlandırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini umarak, gereğini rica ederim.

Saygılarımla,

11 Eylül 2024 14:35

Merhaba,

GS Store'dan aldığım tişörtü iade etmek için mağazaya gittiğimde, bana ürünün gelmesini beklememi ve değişim yapacaklarını söylediler. Ancak ürün bir ay olmak üzere mağazaya gelmedi ve ben mağdur durumdayım. Şu anda ise mağazadan iade işlemi yapamayacaklarını belirtiyorlar, bu durum beni oldukça üzmekte.

Ben ürünü iade etmek istiyorum ve bu konuda destek bekliyorum. Ürünü almamın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala iade işlemini gerçekleştirememiş olmam benim sorumluluğumda değil. Mağazanın bu konuda daha duyarlı olmasını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmasını bekliyorum.

Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve ürünümün iadesinin en kısa sürede gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Konuyla ilgili hızlı ve etkili bir çözüm bulunmasını umuyorum.

Saygılarımla, Fatma

GS Store Aslantepe Mağazasında İade Talebim Reddedildi

23 Eylül 2025 14:491.445

20 Eylül 2025 tarihinde GS Store Aslantepe mağazasından 2 adet tişört satın aldım. Ancak tişörtlerin bedenleri uymadığı ...

2 Destek1 Yorum

GS Store Değişim Yapılmaması/Hatalı Ürün

Kardelen
Kardelen
9 Kasım 2023 09:172.085

13 Ekim 2023 tarihinde GS Store internet sitesinden Cumhuriyet'imizin 100. Yılına özel olarak satışa sunulan 100. Yıl fo...

İade Hakkım Bilgisi Yanlış Verildi, Ücretimin İadesini İstiyorum

Elif
20 Ağustos 2025 01:592.173

15 Ağustos 2025 tarihinde GS Store Cevahir şubesinden, hediye olarak yeni sezon formasını satın aldım. Ürün beğenilmediğ...

İade Hakkım Bilgisi Yanlış Verildi, Ücretimin İadesini İstiyorum
1 Destek2 Yorum

GS Store'dan Aldığım Ürün Hüsranla Sonuçlandı: İade Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Dilber
Dilber
23 Kasım 2024 13:17826

Ürünü GS Stor Mağazasından Eşimin doğum günü için 04.11.2024 tarihinde aldım. Lisanslı ürün ve fiyatı da yüksekti. Eşim ...

GS Store Küçük Beden Ürün Gönderildi

Berkay
Berkay
22 Şubat 2024 18:535.540

18.02.2024 tarihinde GS Store internet mağazası üzerinden alışveriş yaptım. Alışveriş yapmadan önce çocuk forması alacağ...

GS Store Küçük Beden Ürün Gönderildi

Hüseyin
GS Store Forma Kalitesi

GS Store FormaKalitesi

Erdi
GS Store Ürün Kalitesizliği!

GS Store ÜrünKalitesizliği!

Melek
GS Store Telefon Kılıfı Şikayeti!

GS Store TelefonKılıfı Şikayeti!

Ayça
GS Store Yanlış Sipariş L Sipariş Verdim, S Geldi!

GS Store YanlışSipariş L Sipariş Verdim, S Geldi!

GS Store Formamın Baskısı Yandı Ve Kırıştı!

GS Store FormamınBaskısı Yandı Ve Kırıştı!

Eyemen

Öne ÇıkanKonular