GS Store Küçük Beden Ürün Gönderildi

GS Store Küçük Beden Ürün Gönderildi
Berkay
22 Şubat 2024 18:53

18.02.2024 tarihinde GS Store internet mağazası üzerinden alışveriş yaptım. Alışveriş yapmadan önce çocuk forması alacağım için bedenle alakalı ana sayfadan canlı desteğe bağlanarak ürün beden hakkın da bilgi istedim görüşme sonrasında vermiş olduğum mail adresine beden tablosu gönderildi. Gönderilen tabloya göre sipariş numarası; 2530300519711942 olan alışverişi tamamladım. Ürün 22.02.2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. Ürün çocuğa küçük geldi tabloda 5-6 yaş yazıyor ama gelen şort 3-4 yaş ebatlarında formanın üstü de küçük oldu. Mağdur edildim formada isim ve numara baskısı olduğu için iade ve değişim yapılamayacağını belirtti müşteri hizmetleri. Ve görsellerde formanın ortasında Türk bayrağı var bana gönderilen ürün bayrak arma olarak geldi formadan bağımsız bir şekilde hem kusurlu ürün gönderildi hem de beden uyumsuz gönderildi. Bana teslim edilen ürün görseli ek'te yer almaktadır Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum iade etmek istemiyorum ürünün değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı kullanmak zorunda kalacağım Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım. Gönül verdiğimiz renklerle bu şekilde yasal süreçte karşılaşmak istemiyorum. Lütfen yardımcı olun değişim yapılsın bir çocuk sevinecek sonuçta.

Niyo
Niyo

Merhaba, Bende oğluma sipariş vermek istiyorum. Kendisi 104 giyiyor. Siz hangi bedeni sipariş etmiştiniz? Banada beden tabelasını gönderir misiniz? Teşekkür ederim

Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

GS Store’dan Alınan Forma Etiketiyle Uyumsuz, Değişim Ve İade Reddedildi

Nurettin
23 Ekim 2025 12:29
GS Store’dan Alınan Forma Etiketiyle Uyumsuz, Değişim Ve İade Reddedildi
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Gönderilen Çocuk Forması İçin Değişim Talebi

Özgür