Hurgada'da Wi-Fi Sorunu: Tatilimizi Kabusa Çevirdi

Ömer
24 Aralık 2024 11:20

21-22 Aralık 2024 tarihlerinde Mısır turumuzda 2 gece konakladığımız Hurgada'da, Regina Resort otelde konaklama boyunca Wi-Fi kullanamadık, bu yüzden çok sıkıntı çektik. Modemlerin altlarında dahi internete giremedik. Otel interneti para ile satıyor, sanırım sıkıntıyı da bu yüzden yaratıyor ki para ile alınsın.

30 Aralık 2024 21:26 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, öncelikle yaşanan bu durum için özür dileriz. İlgili birimlerimize konuyu ilettik. Konaklanan otellerdeki Wi-Fi ile ilgili hiçbir tur programı ve sözleşmemizde bir garanti ya da teminat verilmemiş olup şikayetinizi gerekli makamlarla görüştük. Teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 22:09

Mısır Turu Fiyaskosu: Tatil Sepeti Ve Yerel Acentenin Mağduriyeti

13 Ocak 2025 13:54

25 Ocak 2024 10:20
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 13:55
Sümeyye sonuçtan memnun

07 Mart 2024 14:29
"Furkan Bey'e destek ve yardımları için çok teşekkür ederim. Hem ücret iadesi çok kısa bir sürede yapıldı hem de aklıma takılan her şeyi güzelce açıkladı ve tur hakkında gerekli paket bilgilendirmelerini de ileteceğini belirtti. Kaç günden beri bu konu için aradığımızda keşke diğerleri de net bir şekilde ve zamanında arayıp dönebilselerdi. Yardım ve destekleri için Furkan Bey'e tekrardan teşekkürler."
Tatil Sepeti Üzerinden Mısır Turu Para İade Ve Tutar Sorunu
Tatil Sepeti Üzerinden Mısır Turu Para İade Ve Tutar Sorunu