Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Grupanya.com!  Otel Şikayetimi Dikkate Almadı, Paramı Da Geri İade Etmedi!

24 Temmuz 2023 01:03

grupanya.com üzerinden dün 22.07.2023 tarihi itibarı ile 25.07.2023 çıkış tarihli 3 gecelik Fatih semtimde selenay otelden fırsat kodu satın aldım. Gece saat 23.00 gibi otele vardığımda ilk şoku yaşadım. Otele girdiğinizde zaten o hijyen sorununu anında hissediyorsunuz. Yanımda çocuk ve bavullar olduğu için mecbur kaldım otele giriş yapmaya. Odaya girdiğimizde bizi ağır bir sigara kokusu ve dolapta gezen antenli tuvalet böceği karşıladı. Yerlerde çekirdek kabukları. Resepsiyona şikayetim üzerine başka oda verdiler. Bu sefer sigara kokusu yoktu, ancak pasak kirlilik aynı şekilde. Pencereyi açtığımda aynı zemin kat bina boşluğunda ne kadar çer çöp varsa burnunuzun dibinde. Koridorlarda bekleyen leş gibi yataklar. Ardiye'mi, depomu, cop toplama merkezimi yoksa otel mi belli değil. Halılar toz toprak ve leke içinde. Bu arada yataklar yırtık, hepsini videoya aldım. Geceyi uykusuz geçirdim çünkü uyumak mümkün değil. Sabah saat 08.00 de resepsiyona otelden genel ağır hijyen sorunları sebebiyle ayrılacağımı iletip geri kalan 2 geceyi iptal etmek istediğimi söyledim. Resepsiyondaki şahıs kendisinin yardımcı olamayacağını bildirdi. Acente üzerinden otel ödemesi yaptığım için konuyu acente ile çözmem gerektiğini bildirdi. Grupanya.com'u aradığımda kendilerinin rezervasyonumu iptal edemeyeceklerini acentanın karar verebileceğini söylediler. Acente sizsiniz, muhatabım sizsiniz dedim. Neyin acentesinden bahsediyorsunuz dedim. Israrla topu sözde kim olduğu belirsiz acenteye atıp ve iptal hakkımın olmadığını belirttiler. grupanya.com 'ya illaki paramı istemediğimi bana üste para ödeme karşılığı temiz bir otel ayarlamalarını rica ettim, ancak her çabam olumsuz karşılık buldu. Mesele sadece para değil. grupanya.com işletmelerle çalışırken hiç mi denetlemez. Uygun fiyata Hilton beklemiyordum ancak sağlık sorunlarına yol açabilecek şekilde otel ismi altında kötü yer ummuyordum. Ayrıca uygun derken normal şartlarda geceliğine 60 USD istediklerine şahit oldum. Sorunuma çözüm bulunmazsa konuyu turizm Bakanlığına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Tüketici Hakları'na, Hakem Heyeti'ne ve de Sağlık Bakanlığına duyuracağımı buradan Selenay otele bildiriyorum. grupanya.com hakkında hukuki süreci başlatacağımı bildirmek isterim. Bir hizmete aracılık yap sonra biz iptal edemeyiz acente karar verir ayakları. Otelle ilgili bütün şikayetlerimi video kaydına aldım.

23 Temmuz 2023 20:09

Grupanya! SPA Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar

25 Ocak 2024 12:22
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Grupanya.com Masaj Sonrası Memnuniyetsizlik Çözümsüzlüğü

Ayşegül
13 Haziran 2024 18:08
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Grupanya.com Dan Aldığım Tur Fiyasko Çıktı

25 Haziran 2024 00:00
Sonay sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 22:59