Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 21:21

Selamlar,
#Media Markt'tan 06.01.2024 tarihinde Grundig marka ikili çelik Türk kahve makinesi satın aldım. 18.01.2024'de kahve makinesini Media Markt'a götürüp iade etmek istediğimi söyledim. Biz değişim ve iade almıyoruz, servisi arayıp bilgilendirmeniz gerekiyor. Denilip sattıkları ürünü iade etmek isteyince ilgilenmeden bizi yolladılar. Aynı gün 444 0 888'i aradım. Ürünün soğuk kahve yaptığını, bir çalışıp bir çalışmadığını, duraksadığını, yarım kahve yaptığını, tam pişirmediğini, kahve tortuları bıraktığını bu yüzden üründen memnun kalmadığımızı iadesini istedim. Tabi ürünü servis ücreti alınarak gelip alacaklarını söylediler. Buna karşı çıktım. Ürünü yeni aldığımı servisin ücretsiz gelip bakması gerektiğini anlatıp kabul etmelerini sağlamam yarım saatimi aldı. Ürünü ertesi gün yani 20.01.2024'te adresten gelip aldılar. 01.02.2024'te ürünü kapıma geri getirdiler. Hiçbir gerekçe, yazılı bir belge dahi vermeden ürünü aynı şekilde getirip teslim ettiler. İadesini istediğim ürünün değişimini dahi yapmadan aynı bozuk ürünü geri gönderdiler. Gerekçe dahi göstermeden yasal olarak bir ay içinde iade etme hakkımı kullanamıyorum. Gereken iade işlemimin #Grundig ve #Media Markt yetkilileri tarafından yapılmasını rica ediyorum.

Faturayı ekte iletiyorum.

İyi akşamlar.

03 Şubat 2024 12:54 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

05 Şubat 2024 18:44

Evet ulaştınız ve sadece iadeyi kabul etmediğinizi ve istersem dava edebileceğinizi söylediniz. Ürününüzü kullanamadığımı ilettiğim halde, kutusunda durduğunu söylediğim halde oralı olmadınız. Ürünün arkasında duramayan, müşteri memnuniyetinin sizler için bir öneminin olmadığını sadece satış derdinde olan bir firma olduğunuzu gösterdiniz.

Sem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 20:45
Bengü sonuçtan çok memnun

Bengü
28 Eylül 2024 03:25
"Müşteri hizmetleri hemen dönüş yaptı çok teşekkürler ☺️ve servis değişimi hemen yaptı teşekkürler Grundig ☺️"

Grundig Türk Kahve Makinesi Sürekli Arızalı Ve Değişim Sağlanmıyor

Murat