Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 09:09

Grundig çamaşır makinesi kıyafetleri mahvediyor. Beyaz çamaşır renkli çamaşır fark etmiyor, bazıları ağartıcı lekesi gibi bazıları pas lekesi gibi, ya da siyah grimsi izler bırakıyor, nokta nokta. Çamaşır yıkamaya korkar oldum. Onlarca eşya lekelendi çıkmıyor. Yazık değil mi bir sürü yeni aldığımız eşyaya yazık oldu. Ben çamaşır suyu vs kullanmıyorum bu arada. Bir an önce çözüme ulaştırılmasını rica ediyorum

29 Mayıs 2024 15:30 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

14 Haziran 2024 14:57

Servisten şikayetimin ertesi günü bir yetkili geldi. Sorunumuza çözüm bulamadı maalesef. Makine temuzleyici ile 90 derecede boş çalıştırın dedi, yaptık. Yine düzelme yok. Bu makinenin bu lekeleri yapmasına olanak yok dedi. Ama yapıyor, yeni aldığım tişörtler yine lekeli çıkıyor. Kim telafi edecek bu zararı. Kullandığınız deterjandandır dendi. Her zaman kullandığım çamaşır deterjanı. Önceki makinede böyle leke olmuyordu. Çamaşır makinesi başından beri hep sorunlu. Hep leke bıraktı, sanki çamaşır suyu damlatmışsın, dökmüşsün gibi. Bu makineye bir çözüm sunulmasını istiyorum. 0 makine alıyoruz yaptığı işe bak. Kaç parça yeni çamaşır kullanılamaz halde. Nasıl çözüme ulaştırılacak.

Sırma sonuçtan hiç memnun değil

Sırma
21 Eylül 2024 15:54
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
20 Ocak 2024 19:08

Halit
02 Ağustos 2024 17:43

Grundig Çamaşır Makinesi Kıyafet Deliyor

İftar
12 Aralık 2023 10:27
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
15 Aralık 2024 21:57