30 Mayıs 2024 22:53

30.05.2024 tarihinde yapmış olduğum ; groseri Adana Pınar Mah. Şubesinden aldığım iki adet Ülker bisküvi ürününden etiket ile kasa arasında 10+10 = Toplamda 20₺ fiyat farkı çıkmıştır. Ben Groseri Gıda firmasından gün aşırı sürekli durmadan alışveriş yapıyorum ve belkide bu durum benim başıma sürekli geliyor. Tesadüfen bir fişi inceleyim dedim tüketiciyi aldatmaya yönelik bu fiyat beyan farkını gördüm. Belkide daha kötü şeyler başıma geldi ve benim bundan haberim yok. Durumun düzeltilmesi için tarafınıza sunarım. Teşekkürler. İyi çalışmalar.

31 Mayıs 2024 08:55 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sdeğerli Müşterimiz, Şikayetvar.com sitesi üzerinden iletişim bilgilerinize ulaşım sağlayamamaktayız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirseniz sizinle iletişime geçmek isteriz. Alışverişlerinizde Groseri' yi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.

Kasada Etiket Fiyatından Fazla Ücret Alınması Ve Çözüm Sunulmaması

23 Eylül 2025 10:54
kasada-etiket-fiyatindan-fazla-ucret-alinmasi-ve-cozum-sunulmamasi-2.jpg
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Son Kullanma Tarihi Yakın Ürünler Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Yaşanan Mağaza Memnuniyetsizliği

02 Kasım 2025 19:11
son-kullanma-tarihi-yakin-urunler-ve-ilgisiz-personel-nedeniyle-yasanan-magaza-memnuniyetsizligi-4.jpg
son-kullanma-tarihi-yakin-urunler-ve-ilgisiz-personel-nedeniyle-yasanan-magaza-memnuniyetsizligi-2.jpg
son-kullanma-tarihi-yakin-urunler-ve-ilgisiz-personel-nedeniyle-yasanan-magaza-memnuniyetsizligi-1.jpg

26 Ağustos 2024 12:47