Özgür sonuçtan memnun

Grirent Kaskosuz Araç Kiralama
27 Kasım 2023 13:17
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü”

GriRent'ten üç günlüğüne araç kiraladık. Obilet kampanyası ile aracı teslim almaya gittiğimizde bize aracın kaskosuz olduğu söylendi. Kasko yaptırmak istersek günlük 210 TL vermemiz gerektiği belirtildi ve üç gün için toplamda 630 TL ekstra ödeme yaptım. Kurumsal bir araç kiralama firmasında çalışan bir arkadaşıma durumu sordum ve bana yapılanın doğru olmadığını, yanıltıldığımı ifade etti. Rent A Car firmalarının araçlarının kaskosuz olamayacağını söyledi. Aracı teslim etmeye gittiğimde farklı bir çalışanla karşılaştım. Durumu anlattığımda, çalışanın bir şey yapamayacağını ve şikayetimi ileteceğini söyledi ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Aracı Bornova'daki Gri Rent'ten kiraladım. Kapılarında mühür olduğunu ve üzerinde 'mühürlenme' yazısını gördüğümde, çalışanlar tarafından ilaçlama yapıldığı için kapattıklarını söylediler. Yan tarafta bulunan dükkanı geçici olarak kiraladıklarını ve işlemleri orada gerçekleştirdiklerini fark ettim. Ticaretten men edilmiş olmalarına rağmen faaliyetlerine devam ediyorlar ve bunu insanları yanıltarak yapıyorlar. Ben ilk kez araç kiraladığım için bu durumu yaşadım. İndirimli fiyatla araç bana 2350 TL'ye mal oldu. Oysa kurumsal firmalardan aynı araç için 2500 TL ödenecekti.

13 Aralık 2023 13:17 (Şikayetten 16 gün sonra)
13 Aralık 2023 17:30

Burada çok güzel yazmışsınız ne güzel kurumsal bir dil ben yalan söylemiyorum İzmir Bornova şubesinden aracı kiraladım. Aracı bana teslim eden arkadaşın bana söylediklerini buraya yazdım aracın kaskosuz olduğunu tüm kurumsal firmaların bu şekilde araç kiraladığını söyledi ilk kez araç kiraladığım için ve yola çıkmam gerektiği için orada tartışma yaratmayıp kredi kartımı görevli arkadaşa verdik ve aracın kaskosunu yapmasını istedim. O kadar güzel bir dil kullanmışsınız ki çok şaşkınım sizin şirketinizi bilemem ama bana araç kiralayan bayimiz çalışmadan men edilmişken bana araç kiraladı ayrıca kaskosu olan araca kaskosu yok diyerek benden ekstra para aldı bunları yapan bir yere merdiven altı bir yer diyebiliriz bence sizi şikayet edeceğim dedim aracı teslim alan arkadaşa 1 gün bekledim geri dönüş alamadım hala alamıyorum bayağı bir kurumsalsınız teşekkürler

14 Aralık 2023 09:04

Merhaba, Sizlere eksik bilgi aktarımı yapıldığını düşündüğünüz için kiralama esnasında satın almış olduğunuz ek güvence bedelini iade etmek istiyoruz. Lütfen bu konu ile ilgili detaylı bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz,

20 Aralık 2023 13:52

Merhaba, Sizlerden geri dönüş bekliyoruz. iyi çalışmalar,

25 Aralık 2023 14:38

Sorunum çözüldü

Grirent Trabzon Şikayeti

Eroğlu
20 Nisan 2025 13:35
Grirent Trabzon Şikayeti
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Nihan
31 Temmuz 2024 13:34
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

GRS Car Rental Service Grs Car Kiralama Şirketinde Ek Kaskoya Rağmen Kaza Masrafı Alınması

03 Eylül 2023 15:12

Fahri
30 Ekim 2024 15:42
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 21:40