Greenlife Arsa Arsamızı Teslim Alamıyoruz

Greenlife Arsa Arsamızı Teslim Alamıyoruz
12 Şubat 2024 18:04

Biz iki tiny house arazisi satın almıştık. Ancak arazi, yüksek bir tepede bulunduğu için araçların girişi mümkün değil. Bu nedenle araziye toprak doldurulması gerekmektedir. Ancak, bu işlem henüz tamamlanmadığı gibi arazide elektrik dahi sağlanmamıştır. Çitlerin inşası da asla tam bir iş gibi yapılmamaktadır. Teslim tarihi büyük ölçüde aşılmıştır. Ayrıca, Google Maps'te olumsuz yorumlar dikkat çekmektedir. İçtenlikle ifade etmek gerekirse, bu yorumlar arazi satın almadan önce okunmalıydı. İşlerini severek yapan bir kuruluşla çalışmış olmamıza rağmen, işin teslimi konusunda hayal kırıklığına uğradık. Şimdi bile yeni arsa satışıyla ilgileniyorlar. İşin teslim edilememesiyle ilgili memnuniyetsizliğimiz yetmezmiş gibi, konuyla ilgili yetkili bir kişiyle iletişim kurulduğunda sorunun çözüleceği umut edilse de, henüz bir sonuç alabilmiş değiliz. Üzülerek söylemeliyim ki bu yaşattıklarını ön görebilseydik asla satın almazdık.

Gürkan
Gürkan

Firma sorumluları ciddiyetten uzak ve duyarsızlar. Çok kızarlarsa azarlayıp çekip gidiyorlar.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 15:43
Greenlife Arsa Ofisi İle Pişmanlıklar Diyarı
Linda sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 19:02
Greenlife Arsa İnceğiz My Garden 1 Projesi Şikayetim
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

ARSA Nef Tamamlanmayan Proje Üzerine Değerlendirme

26 Haziran 2024 19:09