Yunus sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 02:42

Gree klima emek servis tarafından yeterince vakum yapılmadı. 14.05.2024 tarihinde taşınma nedeniyle henüz 1 yılını doldurmamış Pular 18000 BTU klimamızın taşıma işlemini 5600 TL karşılığında yetkili Servis olan emek servis tarafından yapıldı. Fakat vakumlama işlemi çok kısa sürdü ve sonrasında gaz kaçağı testi yapılmadan aletler söküldü. Oysa ilk kurulumda uzun süre vakumlama yapılmış ve gaz kaçağı testi içinde beklenmişti. Çalışır halde teslim edildi. Daha iki ayı doldurmadan klimanın performansı çok düştü. Tekrar gelip baktılar gelen kişi el yordamıyla klimanın gazını biraz düşürdü böyle performansın artacağını söyledi. İlgisiz ve çözüm odaklı değildi. Sorununun dış ünite yeri olduğunu bir problem olmadığını söyledi. Daha önce Aynı balkonda başka klimalar kullanıldı fakat sorun olmamıştı. Tekrar iletişime geçtim daha ilgili başka kişiyi gönderdiler tekrardan vakum ve gaz değişimi yapacağını belirtti. Fakat öğrendiğim kadarıyla dış ünitenin değişmesi gerekiyor ve sonradan vakumlama ve gaz değişimi performans artışı sağlamıyor. Milyarlar verip aylarca çok güzel performansla kullandığım klima özensizlik yüzünden vantilatöre döndü.

12 Temmuz 2024 10:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

12 Temmuz 2024 23:49

Bugün emek servisten Selim Taş Bey gelerek gaz değişimi ve vakumlama yaptı. İşlem sonrasında klimanın performansı arttı. İşini yaparken gayet kibar ve özenliydi. Kendisine çok teşekkür ederim.

14 Temmuz 2024 13:57
Gree Klima Yetersiz Vakumlama Nedeniyle Klima Performansı Düştü

Servis raporunu ve klima dış ünitesinin bulunduğu ortamın fotoğraflarını da eklemem de fayda olduğunu düşünüyorum. Gaz değişiminden sonra ünite ağzından çıkan hava sıcaklığı 2 derece daha azalarak minimum fanda anlık 12.5 dereceyi gördü. Ünite balkonda açık pencere önüne yerleşik halde ve arkasında mutfak penceresi açık sürkülatif bir ortamda çalışmakta. Gree pular 18000 BTU klima alacaksınız minimum fanda soğutma performansının 12.5 derece olacağını bilerek alınız. Bu değerlerin normal değerler olduğu iletildi. Artık diğer markalardan veya btusu daha düşük modellerden ne farkı kaldı onu anlamadım. Boşuna fazla para verip Gree almaya gerek yokmuş. Evi taşımadan önceki performansını bilmesem bunları hiç yazmayacaktım. Kesinlikle ilk kurulumdan sonra çok daha performanslı çalışıyordu.

14 Temmuz 2024 14:02

Servis çalışanına dış ünitenin ve boruların değişmesi gerektiğini vakumlama ve gaz değişimimin eski performansına geri getirmeyeceğini araştırma yaparak öğrendiğimi ilettim. Gerek olmadığını bana söyledi. Durum ve performans belgelerle bu halde.

18 Temmuz 2024 01:19
Gree Klima Yetersiz Vakumlama Nedeniyle Klima Performansı Düştü

Bu arada Ürünün resmi sitesinde de yer aldığı gibi 8 derece üflemesi gerekiyor. İlk kurulumdan sonra bu derecede performans veriyordu. Madem bu derecede Performans vermeyecek neden ürünü satarken bu bilgi ile satıyorsunuz? Ya da servis neden minimum fanda anlık 12.5 derece yakalamayı normal değer görüyor? https://www.gree.com.tr/urun/pular-inverter-duvar-tipi-split-klima-r32-18000-btu-h

18 Temmuz 2024 09:52

Değerli müşterimiz; Bahsetmiş olduğunuz özellik cihazın ortamı, soğuk havalarda 8 derecede tutması ile ilgilidir. Cihazın 8 derece üflemesi kastedilmemektedir. Klimalanızın üfleme değerleri normal gözükmektedir. İyi günler dileriz.

Emre sonuçtan memnun

19 Ocak 11:26
"Gecen hafta yeni dış ünite geldi ve montajı yapıldı. Ben ekstra borular için ne kadar gaz basılacak dediğimde, 15 metreye kadar ekstra gaz basmıyoruz dediler. Ben müşteri hizmetlerinin 20 gr. Metre başı gaz basılması gerektiği mesajını okuttum, iyi o zaman den bilirsin basarız mesuliyet kabul etmeyiz dediler, bende kalsın o zaman dedim. Müşteri hizmetleri bugün arkadaşları yönlendirmiş ekstra gaz basılması için, geldiler gazi dis ünitede toplayıp (56) gr. Gaz bastılar. Gree ile bayiiler arasında bir koordinasyon ve bilgi akışı eksikliği var sanki. Bayiinin söylediği farklı görenin söylediği farklı. Gree marka olarak ürünün arkasında duruyor bunu da gördük. Süreç bu şekilde ilerledi yani biraz yorulduk ama hayırlısı olsun, ben ilk geldiklerinde hiç gaz verilmeden ekstra gazın basılmasını isterdim ama buna da şükür artık."
Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
23 Temmuz 2024 02:05
"Yetkili servis gelip sorunun kendilerinde olduğunu kabul edip değişim talebini onayladılar. Bu süreçte Müşteri temsilcisinin yaklaşımı ve anlayışı sayesinde süreç hızla ilerledi. Değişim onaylandı montaj için gün verildi. Beko müşteri temsilcisine tekrar teşekkür ediyorum."
Kaan sonuçtan çok memnun

GREE Klima Klima Montajı Esnasında Vakumlama Yapılmadı

17 Ağustos 2024 11:40
"Toplanın anlatıyorum 😃 öncelikle gree müşteri hizmetleri irtibata geçip servisi şikayet üzerine eve gönderdiler Gree servis elemanları dış ünitedeki gazı önce boşaltıp sonra vakup yaparak tekrardan gaz bastılar. Yeni almış olduğum 9 BTU gree klimamı da aynı şekilde vakum yaparak montaj işlemini bitirdiler. Gree markası işini öyle özenli yapıyor ki artık montaj sırasında vakum fotoğraflarını sisteme yükleyip öyle onay almaları gerekiyormuş. 18 BTU luk gree klimamda ıslık gibi ses hala var ama soğutmasından yana herhangi bir sıkıntı yok. Teşekkürler..."
Huseyin sonucu yetersiz buldu

Gree Isı Pompası Sürekli Arızalanıyor, Servis Ve Yedek Parça Sorunları Yaşıyorum

Huseyin
11 Mayıs 15:37