25 Temmuz 2024 16:58

11.07.2024 tarihinde kalıcı oje ve manikür randevumda yaşadığım sorunları paylaşmak istiyorum. Yıllardır Mecidiyeköy Bulvar mağazasından randevu alıp tırnak hizmeti alıyorum. Ancak bu sefer defalarca beğenmediğimi söylememe rağmen istediğim gibi tırnak modelini yapamadılar. Oje sürüşü o kadar kötüydü ki kalıcı oje yaptıktan sonra kurumayan, matlaşan ojelerimi yenilemek istemediler ve çeşitli bahaneler ürettiler. Zorla tekrardan yapıldı ama yaptırdığım tırnaklarım ve ojelerim 6 gün sonra tek tek kalktı ve çatladı. Bu durum benim paketimden oldu. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Günlerdir bu şikayetimi iletmek için arıyorum ama telefonları açmıyorlar. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

26 Temmuz 2024 10:58 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Ferda sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty Mecidiyeköy Mağazası Hizmetlerinden Memnuniyetsizlik

06 Kasım 2023 21:49
Gratis Beauty Mecidiyeköy Mağazası Hizmetlerinden Memnuniyetsizlik
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 19:52

28 Haziran 2024 01:19
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 20:01
Gratis Beauty Piazza Avm Kalıcı Oje Şikayet

Bakırköy Şubesinde Kalıcı Oje Hizmetinde Memnuniyetsizlik Ve Ücret İadesi Talebi

21 Eylül 2025 22:11