Funda sonuçtan hiç memnun değil

Grand Plaza (İzmir) Asansor Cafe İsletme Şikayet

Grand Plaza (İzmir) Asansor Cafe İsletme Şikayet
25 Mart 2024 12:58

İzmir Grand Plaza İşletmesi Asansör Cafe Bar'da 24 Mart 2024 tarihinde saat 18:45 ile 19:25 arasında işletmeye geldim. Köprü balkonda bir masa boşaldı ve oturdum. Garson gelip boşları aldı, masayı sildi ve karekod aracılığıyla menüyü görebileceğimi söyleyip ayrıldı. 10 dakikadan fazla bekledim ve bir çift, masa için ayrıldıklarını ve fotoğraf çekmek istediklerini söylediler. Ben de doğal olarak itiraz ettim. Masada kişisel eşya bulunmuyordu ve garson temizlik yapmıştı. İşletme müdürüne durumu izah etmeme rağmen konuyu herkesi rahatsız edecek şekilde uzattı. Kalktım ve kendisinin ismini şikayet yazım için sordum. İçeride boş bir masaya oturdum. Çok nazik olan barmen arkadaşa sipariş vermek istediğimi söyledim. Bir garson, siparişimi almayacağını söyledi. Barmen beyefendi masama gelip siparişimi almak zorunda kaldı. Bunları hâlâ burada otururken yazıyorum. İlk masadan boşları toplayıp bana hazırlayan, ikinci olarak işletme müdürü olan M**** E**** beyden ve masama sipariş almaya gelmeyeceğini bildiren garsondan şikayetçiyim. Bu şikayetimin sadece mail yazışması olarak kalmasını reddediyorum. Benim huzurumda yüz yüze, bana yapılan bu saygısızlıkların özrünü görmek ve duymak istiyorum. Bu yaşananın sadece benim maruz kaldığım bir olay olarak hatıralardan silinmesini istemiyorum. Kamera kayıtlarının izlenmesini ve gerekirse tarafımdan da bilgiye başvurularak durumun incelenmesini ve bilgilendirilmek üzere inceleme başlatılmasını rica ederim. Bu arada bir misafirim geldi ve saat 23:00'a kadar oturduk. Müdür hatasını anlayıp gelip bir özür bile dilemedi.

Zennup 1844 Zennup 1884 Fişekhane

02 Haziran 2024 19:42
Zennup 1844 Zennup 1884 Fişekhane
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Olden 1772 Ana Yemeğini Bekleyen Müşteriye "ana Yemeğinizi Barda Yiyin" Demek.

04 Şubat 2024 15:01
Murat sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 13:36