Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Grand Pasha Hotel (KKTC) Şansınız Otel Tarafından Elinizden Alınabilir!

08 Ekim 2023 14:18

Kıbrıs Girne Grand pasha oteline arkadaşlarımızla eğlenmek için gittik. 3 aileydik. Otele giriş yaptık, aynı tur şirketinden aynı paraya satın aldığımız odalar farklı verildi. Biz haricinde 2 aileye de suit oda verildi. Sebebini sorduğumuzda öyle denk geldiğini söylediler. Bize neden vermiyorsunuz. Dedik cevap vermediler. Peki suit odayı otelden aldığımızda standart odadan daha fazla ödemiyor muyuz dedik evet dediler, tur şirketinden de alsak fark ödemiyor muyuz dedik evet dediler. Neden birlikte geldiğimizi bile bile sadece bize standart oda veriliyor diye sorduğumuzda bir açıklama yapamadılar. Sadece öyle denk geldi dediler. Herkes ve özellikle Kıbrıs otel işletmecileri çok iyi bilir ki Kıbrıs'a çoğu zaman şans için gidilir.

Diğer arkadaşlarımızın keyifli olması bizi mutlu eder, ancak böyle bir durumda seçilmek kimsenin hoşuna gitmez. Enerjimiz düştü 2 günlüğüne kafa dağıtmaya geldiğimiz yerden hiç de istediğimiz gibi ayrılmadık. Pasha gibi bir otelin aynı miktarda ödeme yaptığımızı bile bile birlikte geldiğimiz arkadaşlarımıza suit oda verip bizi seçmesi tam bir hayal kırıklığı.
Sırf bu sebepten bir daha gitmeyi düşünmüyoruz. Bu durumun profesyonelliğe yakışmadığını düşünüyoruz. Şansınız en başta otel tarafından elinizden alınabilir!

Gül sonuçtan memnun değil

Grand Pasha Hotel (KKTC) Gürültü ve Gizli Ücretlerle Dolu Bir Tatil Deneyimi

14 Nisan 2025 19:06
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Kıbrıs Grand Sapphire'de Hayal Kırıklığı

15 Mart 2025 15:54

Grand Pasha Hotel (KKTC) Yanlış Transfer Ve Saygısız Personel Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık!

06 Ağustos 2025 13:06

Hotel Pia Bella'da Deluxe Oda Hayal Kırıklığı