İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Gpn Bilgi Teknolojileri Arızalı Laptop Gönderdiler Ama Arızalı Olduğunu Kabul Etmiyorlar

08 Aralık 2023 23:40

Trendyol'dan 15 Eylül tarihinde HP Omen marka bir laptop satın aldım. Ürün ilk geldiğinde kusurluydu ve iade etmem için arıza tespiti yapmam gerektiğini belirterek yetkili servise göndermemi istediler. Servise gittim ve ürünü teslim ettim. Arızalı olduğu doğrulandı ve bana iade veya değişim hakkı sunuldu. Değişim hakkımı kullanarak yeni bir laptop talep ettim ancak gelen ikinci laptop da kusurluydu. Bu sefer laptop'taki arızanın yanı sıra şarj kablosu da eksik parça ile gönderilmişti. HP müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve arıza için doğru talep formu verdiler. Tekrar iade veya değişim için ürünü satın aldığım yere gönderdim ve oradan Penta isimli şirkete iletilmiş. Durumu öğrenmek için satın aldığım mağaza ile iletişime geçtiğimde ilgisiz bir tutumla karşılaştım ve doğrudan Penta'yı aradım. Bana üründe arıza bulunmadığını söylediler. Ürün 28 Kasım tarihinde karar sonuçlanmış şekilde Penta'ya geri gönderilmiş ancak 4 Aralık olmasına rağmen bana herhangi bir bilgi verilmedi ve ürünün hala Penta'da olduğu ifade ediliyordu. Ardından defalarca arayarak ürünün geri gönderilmesini talep ettim. Bugün ürün elime tekrar ulaştığında sorunun devam ettiğini gördüm. İki defa arızalı ürün gönderilmiş ve arızalı olmadığı iddia edilmişti. Ürün 18 Eylül'de elime ulaşmıştı ve 8 Aralık günü hala kusurlu ürün yüzünden onlarla uğraşmaya devam ediyorum. Laptopumu kullanamıyorum ve ya yeni bir ürün istiyorum ya da istediğim üst modelle değiştirilmesini talep ediyorum. Eğer hakkımı vermezseniz, sonuna kadar gidilmesi gereken yerlere giderek, yapmam gerekenleri yapacağım ve hakkımı sonuna kadar kullanacağım.

İlayda sonuçtan memnun değil

09 Eylül 2024 11:40
İlayda sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2024 11:13
"İlgilendiğiniz için teşekkürler."
Batuhan sonuçtan memnun değil

23 Eylül 2024 17:11
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 10:26

15 Kasım 2023 21:09