Gömü Turizm Butik Ege Turu

21 Ağustos 2024 12:46

Gömü Tur butik Ege turu tam bir hayal kırıklığı, nk otel Temizlik sıfır personel nezaketi ve hizmeti sıfır set menü diye belirttiğiniz menü çocuk menüsü kadar yemekler soğuk, verdikleri pilavın dibi tutmuş… kahvaltı fecaat açılmayan büfe gibi peynir tabağı bitince yenilenene kadar insan kahvaltısını bitiriyor çay varsa bardak yok bardak varsa çay yok su bardağı istesek personel küfür etmiş gibi bakıyor verilen su litrelik ne yapacağız kafamıza mı dikelim. Personel yetersiz olan da oldukça agresif. Restoran avuç içi kadar her grup kendi içinde bile dolmasını sağlıyor rehber ayarlamaya çalışıyor ama insanlar yine de beklemek zorunda. Otelin konumu; çevresi güvenli değil yalnız ve geç saatte dışarı çıkmayın şeklinde uyarılacak kadar sıkıntılı bir bölge… hangi yorumdan başlamak isterseniz oradan başlayın bence düzeltmeye
Rehber;Oldukça yorgun gelmesi elbette insanlık hali. Niyeti iyi olabilir ama tavrı bir rehber için oldukça agresif ve acemice. Elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Grubu kaynaştırma veya konuklarla iletişim konusunda oldukça zayıf kaldı.

Mitratur Mağduriyeti Araç Ve Personel Durumu

24 Haziran 2024 08:19