Hakan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 15:38

Goldcar Antalya'dan araç kiraladım, internetten ödemesini de yaptım. Beni 2 saat bekletip aracı teslim etmediler. Findeks sorgulaması yaptılar, 1258 puanım olduğunu söylediler ama araç veremeyeceklerini belirttiler ve mağdur ettiler. Diğer kiralama şirketleriyle konuştum, üst segment bile verebileceklerini söylediler. Goldcar'ın herkesi mağdur ettiğini, şubenin müşterinin parasını kullandığını ve geç iade yaptığını söylediler. Otel girişimi geç yaptım ve beni o kadar bekletip 'araç vermiyoruz' demeleri hiç adil değil. Europcar'dan aracımı 10 dakikada aldım. Goldcar Havalimanı Müdürlüğü'ne de şikayetçi olacağım. Bu müessese kesinlikle araç kiralamayın.

31 Mayıs 2024 10:36 (Şikayetten 2 gün sonra)
31 Mayıs 2024 15:50

Gerçek ten yalan söylüyorsunuz kiraladığım araç ekonomik segment araç yaptığım araştırmalar sonucunda Europcar aynı firmaya ait 10 dakika araç kiraladım ve üst segment almam için ısrar ettiler çalışanlarınızdan doğru bilgi alın ayak ayak üstüne atıp bekletip bu hareketi yapamaz hava meydanları müdürlüğünede şikayet edeceğim bunun için Antalya ya özellikle geleceğim

Mehmet sonuçtan memnun değil

06 Mart 2024 00:09
Dikran sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2025 14:54

Europcar Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Geri Ödeme Problemi

23 Ağustos 2024 19:02

06 Haziran 2024 02:09
Novacar Ant Rezervasyon Yapıp Ücretini Verdiğim Aracı Teslim Etmedi
Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Findeks Puanına Rağmen Araç Teslim Edilmedi, Mağdur Edildim

Ersan