Göçmentürk Otomotiv Göçmentürk Servis Problemi

06 Mart 2024 12:48

16 Ekim 2023 tarihinde servise gittim. Aracıma başka bir araba sol taraftan sürtmüş ve gitmiş. Aracımı kaskodan yaptırmak için servis personeli A** R***, hasarın resimlerini çekti ve dosyayı hazırladı. Kapıda başka bir hasar olduğunu fark ettiğim için kapının değiştirilmesini ve bu hasarın masrafını kasko yerine benim ödeyeceğimi söyledim. Personel tamam dedi ve 1 ay geçti. Aradığımda, kapının yurt dışından geleceği ve gelince servise çağrılacağım söylendi. Aynı kişi A** R***'ydı ve bir ay daha geçti. Telefonlara kimse bakmadı. Ocak 2024'te servise gittim ve 3 ay geçmişti. Kapının neden gelmediğini sorduğumda, işten ayrılan elemanın yerine bakan kişi dosyanın kaskoya bildirilmediğini söyledi. Kapının nerede olduğunu ve parasını ödemek istediğimi belirttim. Kapının sipariş edilmediği ve sonrasındaki kasko bildiriminde kasko şirketinin olaya sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Ben de sorun olmadığını, kendim yaptıracağımı söyledim ve kapıyı aldım. Bugün, 6 Mart 2024'te Göçmentürk yetkili servisini arayarak kapıyı ne kadara boyayacaklarını sordum. Dışarıdan gelen parçayı boyamadıklarını söylediler. Mağduriyetimi dile getirdiğimde, bu hatanın A** R*** tarafından yapıldığını belirttiler. A** R***'yı işe benim almadığımı ifade ettim. Demem o ki, yaşananlar tam anlamıyla bir skandal. Çalışanların sorumluluk almadığı ve çözüm üretmedikleri çok açık.

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 23:54

Erzincan Renault Yetkili Servis Mağduriyeti

08 Ocak 2024 15:12
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 15:57
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Başaran Otomotiv Araç Tamir Süresi Ve Tamir Yöntemi

14 Kasım 2023 09:28
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Oluşan Hasar Ve Tehditkâr İletişim Nedeniyle Güven Sorunu

31 Temmuz 17:57