Yelda sonuçtan hiç memnun değil

GO Markets İn Hileleri

24 Mayıs 2024 16:49

GO markets forex paramı hiç eden firma. 100 USD ile başlayın deyip başlatıp sonra yalandan kar gösteriyor ve ek para talep ediyor. Yüksek miktar olursa bu kar daha da çok olacak diye ısrarla para ekletiyor. Daha da kötüsü şifreniz onlarda ve şifre değiştirme butonu bile yok. Değiştirmek istedim gece hesaba bir şey olursa diye beni ikna etti. Meğer ne içinmiş. 100 USD paramı 280 USD ye çıkardı kar ettirmiş olduğunu söyleyerek. Para çekim talebim olduğu gün biraz daha kazanalım bugün daha çok çekin dedi tamam dedim anında 100 dolar düştü bakiyem Çünkü ters işlem açtırmış. Neyse hadi 180 kaldı 100 USD verin dediğim an sistemime girip 80 e indirmiş ve bana diyor ki sen yanlış görmüşsün zarar 100 değil 200 USD. Pes vallahi bu kadar olur bunlar profesyonel... I olmuş meta 5 kullananlar dışındaki hiçbir firmaya güven yok. Arkadan oynuyorlar canları nasıl isterse emirleri iletmiyor

Yelda
01 Haziran 2024 06:08

Şikayetten birkaç gün sonra defalarca arandım. Şikayeti kaldir öyle paranı iade edelim dediler. Ben de kabul etmedim. Bir de bunu prosedür olarak söylüyor gel de inan. En sonunda da tehdit edip telefonu yüzüme kapattı. Bu arada gerçek GO markets değil bunlar sadece onun ismini kullanıyor ve paranızı alıp gidiyor

Yelda sonuçtan hiç memnun değil

FX Markets GO Markets Forex Büyük Mağduriyet

24 Mayıs 2024 11:59
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 18:21

06 Ocak 05:05
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 16:32
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 16:37