Glasser Cam Balkon Cam Balkon Şikayeti

01 Nisan 2024 20:50

Glasser Cam Balkon Sistemlerine cam balkon yaptırdım. Yağmurlu havalarda balkon su içinde kalıyor. Rüzgarlı havalarda rüzgarı içeride hissediyoruz. Defalarca arayıp gelip bakmalarını rica etmemize rağmen sürekli oyalıyorlar. Kurumsal bir firma zannederek yaptırmıştık. Alakası yokmuş.

02 Nisan 2024 21:04

Eniştem M*** I*** sizi birkaç kez aradı. Sonra mesaj yazdı. Mesajlara dönüşünüz aşağıdaki fotolarda görülüyor. Bize ulaşılsaydı çözümlerdik diyorsunuz. Durup dururken şu firmayı şikayet edeyim diyecek halim yok. Size ulaşıyoruz ama sizden dönüş alamıyoruz.

03 Nisan 2024 08:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar. Yazmış olduğunuz numara kesinlikle bize ait değildir böyle bir çalışanım yoktur 27 yıllık bir sektör olarak müşterilerimizi hiçbir koşulda mağdur etmedik etmemeyede özen göztermekteyiz. Yazmış olduğunuz kişi ve kişiler ile aramızda en ufak bir bağlantı yoktur.

03 Nisan 2024 18:39

O halde şimdi size yazmış olayım. Mağduriyetimi gidermek adına şimdi dönüş sağlayın

04 Nisan 2024 15:37

Benim olmayan hiçbir sisteme müdahalem olamam maalesef glasser alüminyuma belirtirseniz şikayetinizi sevinirim aksi takdirde glasser cam balkon olarak yapnadıgım bir durum için kötü yorumum olacak...

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kaya Camlama Yaptıkları İşin Arkasında Durmuyorlar

20 Kasım 2023 15:55
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Kaya Cam Balkon: İlgisizlik Ve Sorumsuzluk

24 Ocak 2025 12:14
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 13:56
Albert Genau Cam Balkon İçeri Su Kaçırıyor!
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 06:14
Albert Genau Statü Su Alıyor
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 22:50