Bayram sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 14:59

Ürün su sızdırıyor, servis ve bayilik ürünün arkasında durmuyor. Alalı henüz bir sene bile olmadı ve su israfına neden oluyor. 400 TL fazladan fatura geldi. İki ay önce cihazı kapattığımızda su faturası düştü. Evimizde cihazımız varken biz marketten su almak zorunda kalıyoruz. Yaşadığımız sıkıntılar da cabası. Harcadığımız paraya yazık, para kolay kazanılmıyor. Mağdur oldum.

06 Şubat 2024 16:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Ürün ile ilgili müşterimiz ile görüşülmüştür. Çözüm üretmek adına müşterimize yetkili servisimizin gitmesi talep edilmiştir. Müşterimiz bu durumu kabul etmemiştir. İyi günler dileriz.

07 Şubat 2024 15:12

Yetkili servis garantisi bitmemesine rağmen ücret talep ettiği için kabul edilmedi ücretsiz sorunun giderilmesi istenmiştir kabul gormemistir. Ürün su kaçırdığı için 400 TL fazla su faturası ödendi üstüne bir de 1-2 ay satin alınan su evimizde arıtıcı var ama marketten su alıyoruz üstüne bir de servis ücreti vermek pek hoş değil 8 ay kullanılan bir ürün için bin tl gibi bir masraf ve garanti devam eden bir ürün için pek etik değil ve bu üründen 2 adet alindi annemin evinede oda su kaçırıyormuş gider borusundan kapalı kutu müşteri hatası olabilecek bir konu dahi değil kullanıcı istesede müdahale edemez kurcalancak bir yeri yok bir sorun oluyor ve garanti si olan bir ürüne servis ücret istiyor zaten su faturasıyla yeterince mağdur edilmişim

07 Şubat 2024 15:14

Garantisi olduğu için servisin ücretsiz şekilde sorunumun giderilmesini talep ediyorum

07 Şubat 2024 15:53

Merhaba, Garanti talimatlarına uymadığınızdan dolayı ürününüz garanti dışında kalmıştır. Yetkili servisimizle görüşmenizi öneririz. İyi günler dileriz.

08 Şubat 2024 15:24

Filtre konusundan bahsediyorsunuz ürün 1 yıl garantili yazıyor kitapçığında 6 ay yazıyormuş sizin söylemenize göre kontrolde etmedim öyle bile olsa servisiniz 1 yıl demiştir ve değişim zamanında biz arayacağız demiştir. Sizin hatanız bu sorunu veya hatayı düzelteceğinize veya duzeltireceginize ki kaldı ki filtre cihaza zarar veren bisi değil garantinin bozulması biraz tuhaf kaldı ki ürününüzü alarak hata yapmışım bana verdiği zarar 1000 TL gibi bir rakam firmanızın veya servisin 200-300 TL derdine düşüp sorunla ilgilenmemesi tuhaf cihazı almak için yorumları okuyan arkadaşlara bırakıyorum daha fazla yoruma gerek yok bence gerekli yerlere şikayet başvurumu en kısa sürede yapacağım devletimiz bu tarz olaylar için kanun yolları açmıştır iyi Günler. Yorumları okuyan arkaslara notum cihazı aldıktan 7-8 ay sonra kapatılmıştır.

Murat
Murat

Bende de yeşil renkli modeli var... Su sızdırıyor. Ve çok yüksek su faturaları geliyor. Aynı durum bende de var.

Su Sızdıran Ürün Ve Ücretli Servis Sorunu

Alperen