Cem sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 11:42

Merhaba bu Uygulamayı kullanmak isteyen arkadaşlar otostop çekmeniz sizin için daha güvenli. (Paranız cebinizde kalsın) Sistem Araç kiralama değil tüketiciden aracın parasını çıkarmak için kusur yaratmak.

Aracı kiraladıktan 2 ay sonra Getir Araç tarafıma ulaştı hasar olduğunu iletti.
Resimde şekilde aracın arkasında çizik veya ufak bir göçüğe benzer ( kirde olabilir) hasar olduğu tarafıma iletildi. Kullanım esnasında böyle bir hasar oluşturacak durum olmadı. Kullanım esnasında kayıtlar duraksama bekleme tutanak tutumu yok. Bunu kabul etmedim.

Benden önceki kullanıcının resmini yolladılar, resimde olmadığı gözüküyor denildi.
Fakat benim çektiğim resim net, önceki yukarıdan bir resim çekmiş ve arabayı kapatıp gitmiş. Bu arada Hava yağmurlu neyin ne olduğu belli değil, ondan önceki kullanıcıda yapmış olabilir, net bir resim olmadığı için yoruma açık.

Anlayacağınız tek suçum arabanın aydınlık ve net bir resmini çekmem, tarafıma hasar kaydı işlenmesi yaklaşık 8500 TL bir faturanın kesileceğini ve bunun yasal faizi ile Avukat yolu ile alınacağını ilettiler

Tüketici Mahkemesinde umarım emsal karar alabilirim.

Cem
Cem
02 Şubat 2024 11:35

Arkadaşlar faturayı kabul etmeyince 2 tane fatura kesilmiş Hem hasar yönetim bedeli hem de işlem bedeli tamamen hukuk dışı

Mithat
Mithat

Bizi de mağdur ettiler kullanmayı bıraktık kaza sonrası

22 Ağustos 2023 22:34
Getiraraç (Moov) Eski Hasarların Onarım Ücretlerini Müşteriye Ödetiyor