22 Temmuz 2024 21:42

03.07.2024 tarihinde çift taraflı ufak bir kaza yaptık. Şoför aynası ve şoför tarafındaki kapıda biraz göçükler oluştu. Tutanakları falan tuttuk. Aynı gün, gönderdiği mail adresine gönderdik. Aradan 20 gün geçti. Arada bir aradığımda aracın hâlâ serviste olduğunu söylüyorlar. Başka hiçbir bilgi vermiyorlar. Bana fatura yansır mı yansımaz mı rapordan sonra belli olur da eğer belli olsa ya da komple kusur bana verilse, verildikten sonra bana bilerek büyük bir fatura çıkarsalar asla kabul etmem. Çünkü serviste en fazla aracın 2 günlük işi var, hadi 5 gün olsun. 20 gün oldu, hâlâ belli değil. Kim bilir daha ne kadar kalacak serviste, o da belli değil. Yani kira kaybı daha fazla almak için mi bilerek bekletiyorlar? Aradığımızda tek dedikleri şey, 'Araç serviste, bekleyeceksiniz.' Burada acaba fazla kazanç peşindeler mi? Yetkili kişi acil bana ulaşsın, acil kesin bilgi verilsin.

Yorumlar (6)

Selman

Çok geçmiş olsun. İsmail son durum hakkında bilgilendirme yapabilir misin. Yorumlar bu firma hakkında hiç iç açıcı değil. Bahsedilen rakamlar kolay kazanılmıyor insan endişeleniyor. Ne kadarlık bir fatura çıkardılar?

Selman

Benim kaza görseli bu şekilde ve en ufak çiziğe bile dünya fatura kesmişler bunun sonucunu kestiremiyorum

Selman

2.5 ay olmuş cidden bunu nasıl yapabiliyorlar. Hayretler içerisinde tüm yorumları okuyorum ve ne yapılacağına dair en ufak fikir sahibi değilim. İnşallah en ucuz fatura ile kurtulursun.

İsmail

Hala fatura çıkarmadılar ve bilgi vermiyorlar

Oğuzhan
Oğuzhan

Çok geçmiş olsun. Aynısı benim de başıma geldi. Şişirme fatura çıkarıyorlar. Kusur varsa sağlam bir fatura çıkaracaklar. Telefonla sürekli arayıp baskı yapıyorlar.

Zehra
Zehra

Temmuz 25 te banada aynısını yaptılar biz kazada yapmadık yalnız anlamadık marspiyel surtmus falan filan dediler 9 Bin fatura çıkardılar şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağız sonuç ne olur bilmiyorum

22 Kasım 2024 19:50
Kiralık Araç Hasar Sürecinde Bilgi Alamama Sorunu
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Kiralık Araç Kaskosu Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

11 Ekim 2024 18:21
Kiralık Araç Kaskosu Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 08:39