Onur sonuçtan çok memnun

Getiraraç Moov'da Yaşadığım Kredi Kartı Kabusu

Getiraraç Moov'da Yaşadığım Kredi Kartı Kabusu
02 Aralık 2024 12:32

Getiraraç Moov'a üye olalı bir ay kadar bir süre oldu ve çok memnun olarak kullandığım bir hizmetti. Ta ki 02.12.2024 sabah 09.00'a kadar. Güvenerek verdiğim, uygulamaya kayıt ettiğim kredi kartı bilgilerim ile ortalama 20 dakikalık bir kullanımdan sonra arabayı park ettim ve kullanımı sonlandır dedim. Sistem de sorun varmış olabilir. 20 dakika yağmurun altında bekledim, tabii bu arada kredi kartımdan da durmadan para çekiliyor. Uygulama hatası yüzünden 300, 200, 300, 200 TL. Daha sonra Getiraraç müşteri hizmetlerini aradığımda, 'Evet efendim, sorun bizden kaynaklı. Şu an ben kullanımınızı durdurdum, merak etmeyin. Şu dakikadan sonra para kesilmeyecek, kredi kartınızdan kesilenler ise geri iade olacak,' dedi. Ona da tamam dedim, sonuç olarak sorunumu çözmüş oldu zannettim. Arabayı bırakıp işime gittim. Bir bakıyorum, durmadan her 5 dakikada bir kredi kartımdan para kesildi çünkü müşteri hizmetleri kullanımı sonlandırmamış. 1 saat 58 dakikalık kullanım açık kalıp kredi kartı limitimi bitirdiler. Ne kahvaltı yapabildim ne başka bir şey. Şimdi de kalkıp, 'Merak etmeyin, kredi kartınıza 1-2 gün içinde iade ederiz,' diyorlar. Bir değil, bin pişman oldum. Telafi etmek için ise yüzde 20 indirim yapmışlar, dalga geçmenin başka bir versiyonu. Uzun lafın kısası, 1300 TL kredi kartımda limitim vardı, evden çıkarken parasız kaldım. Sorunum çözülmedi. En son 11.56'da aradığımda müşteri hizmetlerinden Onur Bey, 'Size geri dönüş yapmayı unutmuşlar,' dedi. Şaka gibi bir uygulama, daha da ilk işim paramı alıp uygulamayı silmek olacaktır.

Onur
Onur
02 Aralık 2024 14:24

Müşteri hizmetlerinden arandım tüm paramı iade ettiklerini söylediler sorunum çözülmüştür

Burak sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 22:52
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 21:14
GetirAraç Uygulanmayan İndirim Ve Otopark Ücreti
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
06 Kasım 2023 00:26