17 Mart 2024 22:10

17 Mart 2024 tarihinde kiraladığım Renault Clio marka araçta, karayollarının belirlediği hız sınırını aştığım ve ani fren ile hızlanma yaptığım için üyeliğim dondurulmuş. Gittiğim yol Küçükçekmece-Tüyap arası olup, bu yolun en yoğun yollardan biri olduğu bilinmektedir. Yoğun trafikte kaza yapmadan ilerlemek oldukça zor oluyor. Araç sollarken hızlanmak zorunda kalıyoruz. Önümüze bir araç aniden yönelince veya sıkışık trafikte ani fren yapmak gerektiğinde, bu tür durumlarla karşılaşıyoruz. Sonuç olarak, boş yolda araç kullanmıyoruz. Fakat biz hız yaptığımız ve fren yaptığımız için sınırsız bir şekilde yasaklanıyoruz. Sizleri Cumhurbaşkanlığına şikayet etmeyi düşünüyorum çünkü bu durum, suça dolaylı olarak destek oluyor gibi görünüyor. Aracın kapatılması için elimden gelen tüm hukuki yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

Emin
Emin
17 Mart 2024 23:30

Araçlarda zararlı devletin yasakladığı maddeler kullanılırken sorun olmuyor fakat biz hız sınırı aşınca sınırsız ban yiyoruz o yüzden getir araç firmanın kapatılması için elimden geleni yapacağım

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 08:57

21 Ağustos 2023 17:43

31 Ağustos 2023 18:06
GetirAraç Sebepsizce Süresiz İptal
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 18:03
Moov Sebepsiz Üyelik İptali
Emir sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 18:58