Emre sonuçtan çok memnun

Gencallar İndirim Kodu Kullanamamak.

Gencallar İndirim Kodu Kullanamamak.
05 Eylül 2023 15:03
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Problemin bu kadar hızlı çözüleceğini tahmin etmiyordum. İlgilenen bütün yetkililere ve Gencallar markasına teşekkür ediyorum. Alışverişlerimi keyifle sürdüreceğim bir marka.”

Gencallar markasının mağazalarından devamlı alışveriş yapıyorum. Geçtiğimiz günler mail olarak tarafıma gönderilen reklamda online alışverişte yüzde 15 indirim kampanyasını öğrendim.
Ağustos son haftasından beri denemelerine ve müşteri hizmetlerine bildirmiş olmama rağmen söz konusu indirim kodunu kullanamıyorum.
Bugün müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda bugün taksit ödeme günüm olduğu için kodu kullanmadığım, taksiti ödedikten sonra yine kullanamazsam eğer kodu tekrar aramam gerektiği gibi saçma bir cevap aldım.
Taksit günümden önce neden kodu kullanamadığımı sorduğumda ise alakasız cevaplar ile taksiti ödemem konusunda ısrarcı bir yanıt aldım ve görüşmeyi sonlandırdım.
Madem kampanyadan yararlanamayacağız neden hem mail atıyor hem de sitenizde çarşaf gibi reklamını yapıyorsunuz?

05 Eylül 2023 17:08 (Şikayetten 2 saat sonra)
Emre
Emre
05 Eylül 2023 21:40

10 Kasım 2024 22:45

Gencallar Müşteri Hizmetleri Ne İş Yapıyor?

08 Ağustos 2024 11:35
Gencallar Müşteri Hizmetleri Ne İş Yapıyor?

27 Eylül 2024 23:30
Akan sonucu yetersiz buldu