Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Gen Koleji'nde Kayıp Yıl: İletişimsizlik Ve Haksız Kesintiler

20 Kasım 2024 17:39

Gen Koleji kayıp bir yılımız oldu. Maalesef önermiyorum kimseye. Sözleşmeyi ekonomik sebeplerle fes etmek istediğimizi belirtmemize rağmen %10 lük iptal kesintisine ilave olarak gitmediğimiz senenin kitap ücretini de kestiler. Geçen yıl sözleşmede olmayan madde eklenmiş bu yıl. Öğretmenlerin neredeyse hepsi birbirinden sorumsuz. Telefonlara bakmıyor mesajlara cevap vermiyor okula gidince de köşe bucak kaçıyorlar. Devlet okulundan farkı iletişime kolay geçebilmek olsun diye gönderdiğimiz okulda iletişim sorunu yaşadık.

Çocuk da gitmek istemiyordu. Ergenlik sandık başta ama sonra anladık ki okul demeye bin şahit lazımdı.%10 lük kesintiyi yaklaşık 20 bin ödedik burada sıkıntı yok ancak kitap adı altında kesilen 30 bini helal etmiyorum. Eğitim öğretim dönemi başlamamıştı çünkü. Kullanmayacağımız kitaplar yeni sezon başlamadı dediğimde gelip alırsınız. Kitapları okulda dediler. İstedikleri veliden kesinti bile yapmadılar.

Bırakın kitap ücretini kesmeyi. Değişik kurum. Ben de eğitimciyim öğretmenlerin konuşma tarzları da bırakın mesleklerine insanlığa bile sığmıyor. Yıllarca özel kurumda çalıştım veliyle üslupsuz hakaretvarı konuşan öğretmen grubuna henüz rastlamadım.

Sınav Koleji Kayıt Silme Ücretinin Geri Vermemesi

26 Temmuz 2024 11:34
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 17:43
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Erken Kayıt İptalinde İade Sorunu

15 Nisan 2025 11:40
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Gen Koleji Kayıt İptalinde Yaşanan Mağduriyet

21 Aralık 2023 11:28