Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Gelecek Varlık Yönetim Şahsi Borç Dosyasına Ödeme Almıyor İcra Dairesine Gönderiyorlar.

25 Mart 2024 17:25

Ltd. Şirketimin Denizbank'tan Ticari Yapı Kredi bankasından şahsi borçlarım Gelecek Varlık'a devredilmiştir. Borçlarımı ödemek istedim. Görevli "Yasemin HM. Her iki dosyaya ödeme yaparak kapatmanız halinde indirim yaparım"dedi. İstemiş olduğu paranın yüksek olduğunu söyledim ve kendi teklifimi yaptım. Kabul etmedi. Bugün Gelecek Varlık'ın telefonuma göndermiş olduğu mesajda, "Talep üzerine indirimli kampanyamızın süresini uzattık i 29. Marta kadar bizi arayın borcunuzu 118.130. Tl. Kapatıyoruz"yazmaktadır. Aradım. 02123812370 numaralı telefondan 15:55'de "Yasemin "HM. Aradı. Kendisine Şahsi borcumu ödemek istediğimi söyledim, Her iki dosyaya ödeme yapmam gerektiğini yönetimin böyle karar aldığını söyledi. İcra dairesine gidip Kapak Hesabından dosyayı kapatabileceğimi söyledi. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi. Kendisine BDDK'ya şikayette bulunacağımı söyleyince tepki göstererek beni dinlemeden ve alternatif bir çözüm üretmeden bağırarak saat 16:01'de telefon görüşmemizi sonlandırdı. BDDK'ya şikayette bulundum. Nasıl bir mazeret veya açıklama yapacaklarını merakla bekliyorum! Borçlu olarak borcumu ödemek istiyorum, Fahiş para talep ediyorlar. Şaka gibi.

28 Mart 2024 01:02

28 Mart 2024 00:37

Yapı Kredi Bankasına olan şirket ve şahsi borçlarım, Gelecek Varlık Yönetimi tarafından satın ve devir alınmıştır. 1- Şirketimizin QNB Finansbank'a olan borcu Gelecek Varlık'ın belirtmiş olduğu borç tutarı tarafımızca ödenmiştir. 2-şirketimizin Denizbank'a olan borcu ile ilgili defalarca görüşmemize rağmen, talep etmiş oldukları yüksek ücret nedeniyle tarafımızca kabul edilmemiş ve süreç devam etmektedir. 4 Ay önce dosyanın kapatılması ile ilgili borcumuzun (Yapı Kredi Bankasına olan şahsi, borç tutarının 3.000.00. Tl. Dahil kapatılacağını) her iki dosyanın da 75.000.00. Tl. Ödenmesi gerektiğini söylediler. Benim yapmış olduğum teklifi değerlendirmeye bile almayıp bir ay sonra 85.000.00. Tl. Yükselterek ödeme talebinde bulundular. Yine kabul etmedim 07. Mart 2024 tarihinde Şirketim adına borçlu olduğum Denizbank dosyasını, "kampanya adı altında son ödeme 29. Mart 2024 tarihli 118.130.00. Tl'ye kapatıyoruz bizi arayın" diye Gelecek Varlık'tan tarafıma mesaj gönderilmiştir. Gelen mesaja istinaden kendilerini aradım bana dosya tutarının 180.000.00. Tl. Civarında olduğunu indirimden yararlanabilmem için fırsatı değerlendirmem gerektiğini söyledi. Kabul etmedim. Yapı Kredi Bankasına olan şahsi borcumu ödemek istediğimi söyledim."Kabul etmiyoruz her iki dosyanın da kapatılması gerekiyor. Yönetimin talimatı budur. Çok istiyorsanız İcra Dairesine gidip kapak hesabından ödemenizi yapabilirsiniz biz kabul etmiyoruz" dediler. Bunun üzerine konuyu BDDK'ya sözlü olarak bildirip şikayet kaydı oluşturuldu. Aynı gün yine Şikayetvar'dan şikayetimi yazdım. 26 Mart. 2024 öğleden sonra Gelecek Varlık'tan Yasemin hanımın yerine yetkili olduğunu söyleyen bayan ile konuştuk. Netice; Şikayetim ile ilgili bir öneri, teklif vb. Hiçbir yaklaşım göstermediği gibi, ağız kalabalıklığıyla ticari faiz oranları, BDDK, ile çözüm üretmeden görüşmemiz sonlandırılmıştır. Bira önce konuyu yine mevzuat gereği BDDK'ya yazılı olarak yazdım ve şikayetimi yineledim. Ve Şikayetvar'da yayınlayarak, Varlık yönetimlerince mağdur edilen şahıs veya şirketlerin bankalara olan borçlarını ihale! Yoluyla çok az bir fiyatla satın ve devir alıp fahiş fiyatlarla haksız kazançlar elde etmelerini kınıyorum. Şahsi borcumu ödemek istiyorum. İcra dairesine git. Kapak hesabından 3.000.00. Tl Yerine 20.000.00. Tl. Öde! Varlık yönetimi 3 Bin tl. Yerine 20. Bin tl. Cebine koysun! Ne demek bu Perakende satış mı yoksa toptancılık mı yapıyorsunuz? Kendinize gelin ayıptır. Borçluları kaz yerine koymayı ve yolmayı bırakın.

25 Mart 2024 17:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Saygılarımızla, Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

28 Mart 2024 01:07

Herhangi bir çözüm alternatif sunulmamıştır. Keyfi olarak artışlar, haksız ve fahiş ücret talepleri. Bakalım nereye kadar...?

28 Mart 2024 01:30

Yapmış olduğum şikayete cevap verilmiş ve anlaşmaya varılmış ve Gelecek Varlık en kısa sürede gereğini yapmıştır şeklindeki algı mesajınıza,! Bir bayan Beni arayıp konunun ne olduğunu sordu. Sanki bilmiyormuş gibi. Her iki dosyam ile ilgilenen Yasemin hanımın söylediklerini tekrar ederek hiçbir çözüm üretmeden dosyanızı icra kapak dosyasından kapatın. Talimat böyle diyerek tek taraflı karar merci olmuşsunuz. Ne güzel değil mi? Talep etmiş olduğunuz 3. Bin. Tl. Ödemek istediğim parayı kabul etmeyerek, icra kapak hesabıyla 17. Bin tl. Ödemem tavsiyeleriniz çok uygun olacaktı Havadan, haksız, ticari ahlak olmadan ve insanlıkla bağdaşmayan uygulamalar ile borçluyu mağdur etmek. Güzel bir sistem değil mi? Yazıklar olsun.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 02:08
Songul sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 16:09
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Gelecek Varlık Yönetim Şirketi Müşteri Temsilcisinden Hakaretler

25 Ocak 2024 13:36
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Gelecek Varlık Şirketi Yardımcı Olmuyor Yüksek Faiz İşletiyor

12 Temmuz 2024 01:37