Süleyman sonucu yetersiz buldu

Gelecek Varlık Yönetim Borcumun Ödenebilir Bir Rakama Faiz İndirimine Gidilmesini Talep

16 Haziran 2024 12:40

Sayın Gelecek Varlık Yönetimi, ben Süleyman S*****. HSBC Bankası'ndan tarafınıza aktarılan toplam 41.750 TL tutarında 3 adet dosyam var. Borcumu inkar etmedim, müşteri temsilcisiyle herhangi bir üslupsuz davranışım veya sözüm olmadı. Ben imkanım dahilinde borcumdan kurtulmak istiyorum. Çözüm için buradayız diyorsunuz fakat pek yardımcı olmuyorsunuz. Daha önce X Varlık Şirketi'nden iki adet dosya kapattım. Anaparanın yarısı gibi rakamlara sizle ne hikmetse anlaşamıyoruz. Şimdi benden yüzde iki yüz ellilere varan faizle kapama teklif ediyorsunuz. Elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin, emekliyim ve bir seneyi aşkın süredir sağlık sorunlarım var, çalışamıyorum. 10.520 TL ile geçinmeye çalışıyorum. Toplamda 130.000 TL'ye borcumu sileriz diyorsunuz. Bu konuyla alakalı daha yapıcı olmanızı ve ödenebilir bir rakam sunmanızı bekliyor ve rica ediyorum. Borçlu olabilirim ama suçlu değilim. Bu şikayet dilekçemi CİMER ve BDDK'ya da ileteceğim. Saygılar, iyi bayramlar. İmkanım dahilinde borcumu ödemek istedikçe daha fazlasını ödersin tavrınız.

20 Haziran 2024 09:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Saygılarımızla, Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Gelecek Varlık Şirketi Yardımcı Olmuyor Yüksek Faiz İşletiyor

12 Temmuz 2024 01:37

Borç Ödemek İsteyen Müşteriye Tehditkar Yaklaşım

19 Aralık 2024 12:24

Geciken Taksit Sonrası Ödenen Borcun Yok Sayılması Ve Tehdit

04 Haziran 2025 17:14
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Gelecek Varlık Yönetim Şirketi Müşteri Temsilcisinden Hakaretler

25 Ocak 2024 13:36