Garnier C Vitamini Serum Yüzümü Tanınmaz Hale Getirdi!

Çiğdem
20 Mayıs 2024 19:48

Garnier c vitamini serumu yüzümü yaktı, 3. Gün olmasına rağmen göz kapaklarıma kadar tüm yüzüm kaşınıyor ve şiş. Bu sadece 1 kullanımda oldu. Kesinlikle yasaklanması gereken çok tehlikeli bir ürün. Hiç kimse kullanmamalı

Çiğdem
24 Mayıs 2024 16:45

Günler oldu şikayetim neden hala yayımlanmadı ve dönüş olmadı? Bende yarattığınız sağlık sorunu hala devam ediyor, sizi sosyal medyada ifşa etmeye ve aklıma gelen her yere şikayet etmeye devam edeceğim!

Aynı durumda aynı markanın c vitamini benim de yüzümü yaktı. Tek sefer kullanmama rağmen. Yasaklamayı bırakın hala satılıyor. Marka bir özür bile dilememiş. Pes! Sizin nasıl oldu yüzünüz? Geçmiş olsun

Benimde yanaklarım şişti ve pütür pütür oldu Japon balığına döndüm. İlk defa başıma böyle bir şey geldi.

Tam bu ürünü alacaktım ki yorumu görünce vazgeçtim. Bildiriminiz için teşekkürler, hassas bir cilde sahibim, ürün belli ki her cilde uygun olacak şekilde formüle edilmemiş. Geçmiş olsun.

Garnier C Vitamini Serum Yüzümde Şiddetli Yanma Ve Kızarıklık Yaptı

Garnier Parlatıcı c Vitamini Serum’u Madenler Gratis mağazasından yeni aldım ve ilk kullanımımda yüzümde ciddi bir yanma...

Garnier C Vitamini Serumunda Beyaz Sıvı Ve Ani Kızarıklık

Uzun süredir düzenli olarak kullandığım ve çok memnun olduğum Garnier c Vitamini Serum’u bu kez Gratis mağazasından satı...

Garnier C Vitamini Serumunda Beyaz Sıvı Ve Ani Kızarıklık

Tümünü Gör
Garnier Üretim Hatası Saç Boyası!

Garnier ÜretimHatası Saç Boyası!

Dilan
Garnier Saç Boyası Alerji Yaptı!

Garnier SaçBoyası Alerji Yaptı!

Türkan

Nilgün
Garnier Micellar Su Küflü

Garnier MicellarSu Küflü

Seda
Garnier Hyaluronik Alır Günlük Nemlendirici Jel Yüzümü Mahvetti!

GarnierHyaluronik Alır Günlük Nemlendirici Jel Yüzümü Mahvetti!

Yavuz