Garenta'da Rezervasyon Skandalı: Planlarımız Altüst Oldu!

11 Aralık 2024 20:39

11.12.2024 tarihinde eşimle birlikte bir ay önceden kiralayıp ücretini ödediğimiz aracı teslim almaya Vega AVM Garenta şubesine gittik. Garenta firmasından dört yıldır kiralamalar yapıyoruz, iki üç ayda bir hatta bazen ayda bir. Biz araç teslimini beklerken başka bir müşteri geldi ve bizim aracımızın işlemi yapılırken aracı yeni gelen müşteriye verdiler. Yeni gelen müşteri üniformalı idi ve ilk defa araç kiraladığını beyan etmişti, bir daha da araç kiralamayı düşünmediğini söylüyordu. Biz de yıllardır düzenli araç kiralayan müşteriyiz. Şubedeki de işçiler değişmiş bu arada, hal ve tavırları tuhaftı. Ben hemen Garenta müşteri hizmetlerini aradım. Şubedeki işçiler bize Findeks puanımızın yetersiz olduğu için iptal ettiklerini beyan ettiler ama bu eşim de benim için de imkansızdı. Findeks'i de aradık, Garenta'yı da. İşçiler hemen başka araç kiralayabileceklerini söylemeye başladılar. Kiralamak istedikleri araç da bizim kiraladığımız segmentten düşük model kamyonet tarzı bir araçtı. Aylar öncesinden plan yaptığımız, eşimin iş yerinden izin aldığı, benim de haftalardır üç-dört gün ailemi görmek için işlerimi ayarlamaya çalıştığım planımızı bu şekilde iş bilmez ve ihtiyari bir şekilde mahvettiler. Müşteri hizmetlerini de aradığımda şubedeki kişilerin araçları istedikleri şekilde teslim etme takdir hakkı olduğunu, bunun olağan olduğu cevabını aldık. Bizim parasını ödediğimiz hizmeti alamamamız bu profesyonellikten uzak şirket işleyişi yüzünden oldu.

Naz sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 15:40

Kerem
14 Eylül 2024 14:24
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 14:32

Garenta Findeks Sorgulama Yüzünden Mağdur Edildim