Garenta Findeks Sorgulama Yüzünden Mağdur Edildim

30 Ağustos 2024 21:03

Garenta Balıkesir şubesinden araç kiraladım. 06.08.2024 tarihinde randevumu oluşturdum. 30 Ağustos - 2 Eylül arası için il dışına çıkacaktım. Tüm randevularımı ayarladım. Sonra 30 Ağustos tarihi geldiğinde aracı almak için Balıkesir Garenta şubesine gittim. Bana Chery Tiggo 7 araçlarının orada olmadığını söylediler. Sonra Findeks raporu aldılar. Araç için 1200 Findeks puanı istiyorlar. Bende 890 Findeks puanı var. Bu olaydan ötürü bana araç veremeyeceklerini ilettiler. Ancak ben araç için ödeme yapmışım. Bir ay önceden kiraladığımı ve il dışına çıkacağımı bildirmeme rağmen bana araç verilmedi. Ben bu yüzden Garenta'dan soğudum ki ayda en az 2 araç kiralayan biriydim Garenta'dan ve çok kez o şubeden araç kiraladım. Bana, ben şubeye gelmeden arasalar, "K** Bey, böyle böyle Findeks puanınızı kontrol edelim, geldiğinizde bir problem olmasın, " deseler, ben en azından bir alternatif arardım. Bütün önemli işlerimi iptal etmek zorunda kaldım. Bu durumdan sonra bir daha ben Garenta'dan araç kiralamayacağım. Çevreme sadece Garenta'yı önerirdim, artık önermeyeceğim.

20 Ağustos 2025 12:32

O kadar kızmama rağmen işin sonunda yine Garenta kullanıyorum çünkü kurumsal başım ağrımıyor ufak tefek sorunlar yaşasam da Garenta üzmüyor

Naz sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 15:40

Garenta'da Rezervasyon Skandalı: Planlarımız Altüst Oldu!

11 Aralık 2024 20:39

Garenta Findeks Notu 1205 Olduğu İçin Araç İptal Edildi!

Halil
27 Temmuz 2023 23:27
Garenta Findeks Notu 1205 Olduğu İçin Araç İptal Edildi!
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
22 Aralık 2023 11:32