Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Garena Free Fire Takım Oyununa Ve Gruplara Giremiyorum

Garena Free Fire Takım Oyununa Ve Gruplara Giremiyorum
25 Haziran 2024 21:40

İyi günler, her yerden ulaşmaya çalıştım ama bulamadım. Nereden ulaşacağımı bir türlü bulamadım, lütfen yardımcı olur musunuz? Birkaç gün önce arkadaşlarımla EC dereceli Moda girdim. Oyun başlamadan hile uyarısı aldım ama bizim takımdan hile kullanan yoktu. Oyun arkadaşlarım hariç bana uyarı gönderdi. Hile kullanmama rağmen takım modlarına giremiyorum. Arkadaşlarımla oynayamıyorum. Lütfen bu hatanızı düzeltin. Hile kullananlara ceza vereceğinize benim hesabıma yaptınız. Umarım düzeltirsiniz.

28 Haziran 2024 20:56

Kaç yıldır oynadığım bir oyun asla hile kullanmadım oyuna giremiyorum kaç defa şikayete bulundum sadece bir e posta gönderildi asla düzeltmede bulunulmadı. E postada da kendi hatanız olduğunu belirtmenize rağmen sorunumu çözemediniz. Lütfen artık sorunumu giderin

26 Haziran 2024 20:12
garena-free-fire-takim-oyununa-ve-gruplara-giremiyorum-1.jpg

Sorunum hala çözülmedi sadece şöyle bir e posta aldım

27 Haziran 2024 19:32

Sevgili Free fire lütfen hatanızı düzeltin artık. Takım oyunlarına ve gruplara giremiyorum kısaca oyun oynayamıyorum buna benzeri bir mesaj daha atmıştım ondan sonra sadede bir e posta gönderip kalıcı exp kartları olduğu için olduğunu söylediniz ve düzeltildiğini bildirdiniz hala oyun oynayamıyorum

Oktay
Oktay