Nehir sonuçtan hiç memnun değil

My Gant Statü Puanlarının Geç Ve Eksik Yüklenmesi.

02 Nisan 2024 11:30

Gant online dan GNA2024000015853 fatura numaralı, 2526810173013457 sipariş numaralı ve Gant Akbatı mağazasından NGM2024000033980 fatura numaralı 2 alışverişimin my Gant Statü puanları müşteri hizmetlerine bilgi vermeme rağmen ısrarla yüklenmiyor. Her alışverişimin üzerinden 1,5 - 2 ay geçmesine rağmen hala puanlar ortada yok. Başka alışverişlerimin puanlarını da müşteri hizmetlerine bilgi verince yüklediler ancak bu puanları yüklemediler. Fatura tarihinden itibaren 1 ay içinde otomatik olarak yükleniyor denmesi tamamen hayal ürünüdür. 40 kere müşteri hizmetlerini arıyorsunuz onda da eksik puan yatırıyorlar. Bu yanlışlığın bir an önce giderilmesini rica ediyorum.

07 Haziran 2024 11:07

Marmara Park Gant mağazasından yaklaşık 2 ay önce yaptığım alışverişe ait puanlar, müşteri hizmetleri ile konuşmama rağmen mygant statü puanlarıma eklenmemektedir. Her alışveriş sonrası müşteri hizmetleri ile konuşmamız gerekiyor ancak yinede yardımcı olunmuyor. Ayrıca Platinum olmama rağmen online alışverişte, alışveriş tutarına kargo ücreti ekleniyor.

02 Nisan 2024 12:02 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, GANT Müşteri Hizmetleri

02 Nisan 2024 19:39

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, GANT Müşteri Hizmetleri

02 Nisan 2024 22:17

Merhaba, hayır bilgilendirme maili gelmedi. Konu ile ilgili tekrar arayabilirsiniz.

19 Nisan 2024 21:47

1-2 telefon görüşmesi sonunda sorun çözüldü.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
13 Şubat 2024 13:49
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Teslimat Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar İle Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

Mücahit
03 Ekim 14:53
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Gant'ın Puan Sistemi Mağduriyeti: Numara Kaydı Sorunu Ve Kullanılamayan Puanlar

İsmail