Murat sonuçtan hiç memnun değil

Gaming.gen.tr Sorunlu Mouse Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

19 Ağustos 2024 16:31

28.07.2024 tarihinde Gaming Gen firmasından 504196 sipariş numaralı mouse ürünü satın aldım. Ürün, yaklaşık bir hafta sonra 06.08 tarihinde elime ulaştı. Ürünü evimde bulunan her iki bilgisayarda denedim, optik okuyucusu sorunluydu. 08.08.2024 tarihinde iade talebi açtım, ancak bana 4 gün boyunca dönüş yapılmadı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayarak iade kodu istedim ve o kodla ürünü kargoyla gönderdim. 5 gün sonra beni arayıp serviste test edilip dönüş yapılacağını söylediler. Halen bir bilgi verilmedi. Arayıp bilgi istediğimde çok yoğun olduklarını ve beklemem gerektiğini söylediler. Acil bir sonuç bekliyorum. Bu firmadan bir daha hiçbir ürün almam.

Tarık sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 16:27
"İlgili bir mağaza fakat hizmet politikası fazla kurumsal; hizmet sektöründe telefon ile ulaşım daha makbul geliyor, firma telefon ile ulaşımda bir güçlük çektiriyor fakat mail ile ulaşımlarda ivedi bir şekilde cevap veriyor ve çözüm üretiyorlar. Sorunumun çözümünü benim talebim doğrultusunda gerçekleştirdiler. İlgilenen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim."
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Gaming'den Yapmış Olduğum Sipariş Hakkında Yaşadığım Sorun!

12 Temmuz 2024 17:59

10 Haziran 2025 18:22